samson33 je napisal/-a:Kupujem avto cordoba ali polota karavana SDI. Včeraj sem si ogledal Seat cordobo SDI l.99 prevoženi 190.000 avto je od prvega lastnika cena 1.090.000 SIT. Zanima me vaše mnenje glede št. kilometrov in cene. Avto zgleda O.K. sam pri speljevanju malo potrese motor (predvidevam da je kakšen nosilec fuč). Pred nakupom pa nameravam peljati avto na pregled v AMZS. http://www.amzs.si/default.asp?podrocje=278
samson33 je napisal/-a:Kupujem avto cordoba ali polota karavana SDI. Včeraj sem si ogledal Seat cordobo SDI l.99 prevoženi 190.000 avto je od prvega lastnika cena 1.090.000 SIT. Zanima me vaše mnenje glede št. kilometrov in cene. Avto zgleda O.K. sam pri speljevanju malo potrese motor (predvidevam da je kakšen nosilec fuč). Pred nakupom pa nameravam peljati avto na pregled v AMZS. http://www.amzs.si/default.asp?podrocje=278
sonček je napisal/-a:samson33 je napisal/-a:Kupujem avto cordoba ali polota karavana SDI. Včeraj sem si ogledal Seat cordobo SDI l.99 prevoženi 190.000 avto je od prvega lastnika cena 1.090.000 SIT. Zanima me vaše mnenje glede št. kilometrov in cene. Avto zgleda O.K. sam pri speljevanju malo potrese motor (predvidevam da je kakšen nosilec fuč). Pred nakupom pa nameravam peljati avto na pregled v AMZS. http://www.amzs.si/default.asp?podrocje=278
čeprav sem lastnik seat cordobe l.94 moram povedat da me je v zadnjem času zelo razočarala pa je nemški avto.
kot prvo vsak teden mora neki crknit k sreči so deli pocen.
trikrat me je že pustila na cedilu enkrat sm zapelu sam čez lužo in avto crknu k sreč mi ga je uspel vžgat pol enkrat doma ni hotu vžgat sm mogu vse elek.prepucat,pol zdej mi je med vožnjo crknil posledica pumpa pr 200,000km. potem ne dela sledeče potrebna menjava dročnikov na avtu,teflone v prostem teku neki drgne,potem spije 2 ola na 10000 km oz tud več,ne dela el.pomik stekel,števc crknu včasih dela,montizerji zanič,ključavnica j..e,popravt bo treba karoserija,potrebna generalka na motorju........a ja avspuh potrebno celga menat pol bibne menat,cilindrčke pol mi je ružla zadjo akso tko jest rečem...............
ne vem kaj bo zdej crknil sam deli sp pa pocen.....
tvoja odločitev sam vem da ne bom več vzel seata.
odločitev je tvoja
A ja pa še neki ko sem mel pred 2 letom škodo favorit in sem se en leto vozu ne morš verjet avto tišal in ni nič crknil a cordobo mam pol leta in vse neki crkuje tako da veretno bom jo prodal.
A ja pa menov sem jermena,diske,ploščice,pa ležaj je tulu......
Sam ne morm veret sm se dlih zdele v to poglobu kok je treba zamenat.
To je že avto nemške izvedbe in ma vse povzet iz golf 3 in polota.
Obup !!!!!!!!!!!!!!!!
Ne vem kaj nej kupim naslednji avto veretno golf 2 diesel.
lp pa velik sreče lohka dobiš avto kot nov in ti bo delal zelo dobr sam kukr vem ni seat dobr avto. Avto probat ni greh.
lp
Media3 je napisal/-a:sonček je napisal/-a:samson33 je napisal/-a:Kupujem avto cordoba ali polota karavana SDI. Včeraj sem si ogledal Seat cordobo SDI l.99 prevoženi 190.000 avto je od prvega lastnika cena 1.090.000 SIT. Zanima me vaše mnenje glede št. kilometrov in cene. Avto zgleda O.K. sam pri speljevanju malo potrese motor (predvidevam da je kakšen nosilec fuč). Pred nakupom pa nameravam peljati avto na pregled v AMZS. http://www.amzs.si/default.asp?podrocje=278
čeprav sem lastnik seat cordobe l.94 moram povedat da me je v zadnjem času zelo razočarala pa je nemški avto.
kot prvo vsak teden mora neki crknit k sreči so deli pocen.
trikrat me je že pustila na cedilu enkrat sm zapelu sam čez lužo in avto crknu k sreč mi ga je uspel vžgat pol enkrat doma ni hotu vžgat sm mogu vse elek.prepucat,pol zdej mi je med vožnjo crknil posledica pumpa pr 200,000km. potem ne dela sledeče potrebna menjava dročnikov na avtu,teflone v prostem teku neki drgne,potem spije 2 ola na 10000 km oz tud več,ne dela el.pomik stekel,števc crknu včasih dela,montizerji zanič,ključavnica j..e,popravt bo treba karoserija,potrebna generalka na motorju........a ja avspuh potrebno celga menat pol bibne menat,cilindrčke pol mi je ružla zadjo akso tko jest rečem...............
ne vem kaj bo zdej crknil sam deli sp pa pocen.....
tvoja odločitev sam vem da ne bom več vzel seata.
odločitev je tvoja
A ja pa še neki ko sem mel pred 2 letom škodo favorit in sem se en leto vozu ne morš verjet avto tišal in ni nič crknil a cordobo mam pol leta in vse neki crkuje tako da veretno bom jo prodal.
A ja pa menov sem jermena,diske,ploščice,pa ležaj je tulu......
Sam ne morm veret sm se dlih zdele v to poglobu kok je treba zamenat.
To je že avto nemške izvedbe in ma vse povzet iz golf 3 in polota.
Obup !!!!!!!!!!!!!!!!
Ne vem kaj nej kupim naslednji avto veretno golf 2 diesel.
lp pa velik sreče lohka dobiš avto kot nov in ti bo delal zelo dobr sam kukr vem ni seat dobr avto. Avto probat ni greh.
lp
Vrjetno si drugi lastnik?
K jest sm dobu cordobo 1.6 s 150000, in dozdj so bili samo redni servisi. Res pa da se z avto lepo delalo.Ter o rji ni ne duha ne sluha, Sestra ma pa ibizo 1.9 sdi in tud dela brez problemov in na porscheju so rekli da majo s tem motorjem najmanj problemov. Res pa je da to ni dirkalna mšina samo navora ma za moje pojme čisto dovolj.
Po forumu brska: Google [Bot] in 30 gostov