Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

maniaxxx

brava 1.6 iz italije

Napisal/-a maniaxxx To jan 03, 2006 4:15 pm

po avto netu se se zmer najde neki brav 1.6 iz italije z okol 60-70k prevoženimi. A ma kdo izkusnje s temi avtomobili, a se to splača kupit glede na to da niso preveč drage majo pa dosti opreme pa če kdo ve kolk približn pride velik servis za tako bravo ( pooblaščen servis proti domači mojster ;) ). Prosim za kakršne koli nasvete, ali pa če kdo ve za kako ohranjeno bravo, seveda pod pogojem, da se vzame moj avto v račun. Hvala lepa.

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ To jan 03, 2006 4:53 pm

boljš da greš ti avto v italijo iskat,kot pa da jo pri nam kupiš uvoženo...ker verjemi da kilometri niso realni!

Servis pa te pride...hmmm kaj vem,računaj okol 60.000,na pooblaščenem pa zih čez 100.000 sit. Morš vedet,kaj vse se bo menjalo...lahko je še več kot sm jst napisu,oz. manj,ampak zavedat se moraš da če kupuješ rabljen avto,je boljš da več zamenjaš kot pa manj.

Drugače je bilo že nekaj govora o teh motorjih tukaj na forumu tko da poišči malce nazaj,kolkor pa jst vem,je pa ta motor kar precej živ,da bi ble pa kake večje napake oz. slabosti pa meni niso znane....sam morš pa vedet fiat je fiat in ne hyundai :P .

Aja,kako pa to,da boš svojega accenta prodal? A ti res že neki olja papca kakor sem slišu? Lahk zamenjaš samo teflone pa bo zih boljš,vozu se boš pa ziher lahko še kr neki časa.
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx To jan 03, 2006 5:13 pm

kje si pa ti slisal da men accent zre olje? To pa sploh ni res...kao :D :D , prodal bi ga predvsem zaradi tega ker sem se ga naveličal, pa moje srce je kljub vsemu še vedno pri italianih čeprav bi si verjetno moral rezervirati svoj parkirni prostor pri mehaniku pa še mesečno za avtobus kupit :D :D ( sam hecam se).
ko smo že pri accentu, poznasš kakega dobrega mehanika ki bi mi zamenjal taflone pa kok bi to stal cirka?...problem je v tem da je accenta zelooooo težko prodat pa ga bom najbrž kr obdržal pa ga porihtal kot se spodobi, ker v kratkem bom tak moral servis na 180k nardit pa bi pol če bi se odloču ga met še teflone pa vse ostalo zamenjal pa bi bil mir pr bajt ;) . No za teflone mi prosim sporoči pa hvala za informacije.Lp

aja šmeks ( a se mi2 slucajn poznava ;) )

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar To jan 03, 2006 5:15 pm

pa po možnosti so bele?

pr ns je blo enih 30 brav ziher k so jih prodajal- so ble pa policijske. (na kašni so se še vidl ostanki nalepk)

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx To jan 03, 2006 5:23 pm

ja bele so vse pa vse majo od 50-70kkm..kao :D

zme_den
Nov uporabnik

Napisal/-a zme_den To jan 03, 2006 8:29 pm

mi mamo doma bravo uvoženo iz italije, sam je 1.9jtd. prevoženih ima neki čez 105k km in dela bp. tko da niso vsi avti zanč k so uvoženi.

Jan_87
Novinec

Kraj: Slovenia

Napisal/-a Jan_87 To jan 03, 2006 8:48 pm

Nekaj Brav je bilo uvoženih iz ITA od karabinjerov in vsi avti imajo zelo malo km, saj so se povečini samo greli noter... :lol: So pa vse bele barve in povprečno ohranjene za pameten denar.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov