mojstermiha, moj brat vozi čisto normalno in ni skuril ploščic v 20kkm ampak so se uničili diski zarad nemške " kakovosti"

, js osebno pa ne naredim veliko kilometrov s ploščicami ker imam pak tak način vožnje

, nisem rekel da se ne da ampak kje je point, da kupiš avto, če potem se ne voziš, da nima preveč kilometrov, če se že voziš voziš kot po jajcih da ne kuri preveč, da se ne zrabijo ploščice ipd, da ga vsak dan 2x opereš na ja ne bi bil umazan pa ne vem kaj še,, zakaj pol kupujete ne vem kak močne avte, če pol šparate na benzu

zame je avto pač stvar za uporabo in za vozit in me zanima kok žre pri moji vožnji, ne pa pri 70kmh v peti, takrat vsak avto mal žre, in glede vožnje in kilometrov mam sam eno omejitev, vozim kolkr pač mam dnarja za benz

pa kolkr mi paše, ne gledam na kilometre ne na vremenske razmere(mene sneg ne ustavi), in ko vozim vozim tak da ne bom plačeval preveč kazni (
to mi glih ne ratuje
ops: ) pa da ne ogrožam preveč drugih

, ne pazim pa na ploščice in podobne malenkoti, konec koncev je avto le dobra tona pleha...
važni so ljudje
, zato pa naredim tudi po 40ali več tisoč km na leto ( pa sem študent in se ne vozim v službo nekam daleč), vozim se predvsem iz zabave ker pač uživam v vožnji (
kokr se pač da uživat s hyundaiem)
Zadnjič spremenil maniaxxx, dne Po jan 09, 2006 4:33 pm, skupaj popravljeno 2 krat.