POZOR:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=583807# Vsi k se zanimate za nakup te honde, to jim močno odsvetujem. Tale honda je pa že preveč lastnikov zamenala!! Poznam lastnika k je opremu ozvočenje notri. z avtom si je naredu škode za več kot miljon k ga je prodal. namreč reku mi pa je k sm ga prašu zakaj ga je prodal: da je bila mašina razbita in še neki kar se ne spomnm. Sam avto je delu normalno, sam jz osebno močno odsvetujem nakup tega avta.
res mi ni jasn kaj bi blo lohk tolk narobe, tole se mi sploh čudn sliš "mašina razbita" kako to mislš, zaribana a cel avto razbit od spredaj....a ma kriv podvozje....dej mal bolš napiš...
Avto je vozen, lep na pogled. Sam z mašino pa ni neki uredu. Ne vem kaj bom pa mudela poklicu pa povprašal. Jz tle dajem sam opozorilo!! uglavnm odsvetujem nakup če pa ne vrjamete pa ga kupte men je vseeno. drgač bom pa podrobnosti še sporoču!!!
savinjcan e ti mas dobro oko da vids barvo na slii pa brez zamer ponavad je na sliki tesko videt.ja pa ponavad majo taki avti mal vec km resno.pa dynamik rohr ma ja hudo
idite gledat avto, nahaja se v hočah (pred MB).. proti Arehu zavijet pa je tam po ene 300 m vožnje na levi strani ob cesti neka rumena železna streha pa čist ob ograji stoji