zanimam se za letnik 95 do 98 ker gledam da imajo ker neki kilometrov (130...150 tisoč ) pa me zanima kako je kaj z mašino pri teh kilometrih če je normalno vzdrževana
ja 130.000 km pa res ni tak problem ob rednem vzdževanju.....punca ima doma 96 letnik z 190.000 prevoženimi.....pa glede na to da ima "samo" 90 konjev zadeva kar lepo gre.....
Baje so dobri, pa baje da 1.8 sploh ne pijejo tako močno kot eni pravjo. Sodelavcu pije 7 litrov, pa se voz iz centra lj do trzina(relacija+mestna)-vsej tko on men prav
lej, vsak redno vzdrževan avto gre lepo in 200kkm ni velik kilometrov, sploh pa ne za 1.8 90 Km, ki ni navit motor. isto npr. golf 3, je mel 1800 ccm in pa tut sam 90 Km...
men letnik 95 ni nč nagajala, sam enkrat se razdelilno kapo zamenjal, pa sklopko (lamelo), drgtač pa B.P.
poznal sem eno, letnik 96, 150k+ kilometrov.
rabljena uvožena iz italije.
redni servisi, kar vem da je blo narobd je blo ekrat neki z vent.-klimo narobe pa nosilci za tank so šli v falus-dost neprijetno, če ti tank dol pade...
načelom pa samo +++ vtisi.
foter leta 94 v prvi posilki nabavil r laguno 1.8... v 5letih ni bilo niti nič nenačrtovanih stroškov.. redni servisi + 1x izpušni lonec ... nevem no meni je bil avto všeč, in še danes mi je eden lepših po obliki..
pri kolegu doma majo laguno 1.8 z 340000km...
za tak mal konjev prekleto dobro gre...
kar se pa sevisov tiče, do zdaj izrednih stroškov razn sklopke ni blo, je pa avto bol slab vzdržvan, dedec še olja ne zna preverjat sam...pa seveda zju3 ko vžge avto, ne čaka, da se mašina zagreje vsaj malo, tak da posledice bi lahko bile vidne pa jih še kar ni vzdržljiva zadeva in obeenem tut dost udobna.
skodaman je napisal/-a:zanimam se za letnik 95 do 98 ker gledam da imajo ker neki kilometrov (130...150 tisoč ) pa me zanima kako je kaj z mašino pri teh kilometrih če je normalno vzdrževana
Rajš vzem kakga dobrga mehanika s sabo, saj se mi zdi so lagune letnika 95,06 iskane z originalnimi km-ji okrog 150.000 naprej. To pomeni da je človk delu 13.000 km-jev na let.
Km-ji pa so kot so že omenjali lahko tudi prek 200.000 pa ob rednem vzdrževanju ni panike.