Napisal/-a darwin To jan 17, 2006 10:13 pm
Mogoče je pa biskvitek povedal, da bo njegov foter A4 zamenjal za drug avto, pa je ugotovil, da so mu všeč malo višji avti, saj imaš v njih boljši pregled nad mestno gnečo, večji občutek varnosti, zapelješ lahko tudi čez kak višji robnik ...
Dej lado njivo kupte, k to je pa res fest terenk' auto. Tuko gre, se bo fotr še po gmajn' uhka vozu z no. Fak no, sam eni pa očitno res ne dojamete, da mogoče pa niso vsi taki, da bi kupl višji avto zato, da se bojo po gozdu vozl.
Js bi na vašem mestu po vsej verjetnosti vzel tuscona. Se mi zdi prijeten na pogled, hkrati pa ravno prav velik, da je še zadosti majhen, da ga lahko v mestu parkiraš. Santa feja ma fotr, za vozit super avto, samo parkiranje v mestni gneči pa zna narediti kakšno dodatno prekglavico, saj se nemalokrat zgodi, da so prazna parkirna mesta premajhna. Sorento je tudi (pre)velik (za mesto), čeprav se mi še vedno zdi od vseh SUVov in terencov skupaj najlepši. Toyota se morda res ne izplača, glede na to, da so ostala vozila iz izbora nova, pa še življenjska doba se ji izteka, sportage pa je mojemu finalistu tusconu sicer zelo soroden, se mi pa zdi, da je embalaža v katero je zapakiran, vsaj meni, na oko malce manj primerna.
Navijam torej za tuscona!
Licet volare si in tergo aquilae volat.