Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Brankishen
Nov uporabnik

Uveljavitev GARANCIJE

Napisal/-a Brankishen Sr jan 25, 2006 10:21 pm

:idea: Pozdravljeni,kupujem avto(letnik:2005 feb,Megane) iz uvoza(Italija) in me zanima kako je z uveljavitvijo Garancije pri naših Renault serviserjih.A je potrebno avto ob morebitni okvari peljati v Italijo ali to uredijo pri nas.prodajalec mi je rekel ,da avto še dobro leto v garanciji,zato me zanima?
Hvala za pomoč.

DIZELAŠ
Novinec

Napisal/-a DIZELAŠ Če jan 26, 2006 8:14 am

Pozdravljen!
Pozanimaj se na Renault Slovenija! Jaz bi si zagotovil te izjave s kako papirno argumentacijo.Saj veš trgovci obljubljajo vse in še malo.Če se spomniš so imeli pred kratkim celo stran v časopisu glede tožbe z Ranault Slovenijo,ko je drugi lastnik kupil rabljenega Clia Dci pa mu je zaribal še v garanciji.Zdaj se pa tožarijo,kako bodo rešili popravila,a bi celi avto zamenjali,Ranault je stranki zaračunal parkirnino..itd cela štala.Avto pa bil kupljen v Sloveniji.
Dobro opravi,pa lep pozdrav!

Uporabniški avatar
Jasminko
Novinec

Kraj: Ljubljana

garancija

Napisal/-a Jasminko Če jan 26, 2006 8:40 am

ojla
moj avto je iz nemčije in je še vedno v garanciji. na avtocomercu za vsako garancijsko popravilo potrebujejo fotokopijo tistega kartona (sej nevem kako se mu tocno rece, pomoje je to nemški homologacijski kartonček).
to mislm da zdej ni noben problem, če maš dokazilo (ta kartonček) da je ta še v garancijskem roku.

lp

jasmin

Brankishen
Nov uporabnik

Napisal/-a Brankishen Če jan 26, 2006 4:24 pm

Hvala za pomoč,bom bil pozoren pri pregledu dokumentov,ker garancija ima pri meni kar veliko težo pri izbiri avta.
LP
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov