Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
RKay
Stalni uporabnik

Napisal/-a RKay Pe jan 06, 2006 9:02 pm

en kolega ma primero SLX let.97 1.6 4 vrata in še ni menjal nič na avtu(razen gum :P ).
Avti so res kvalitetni in motorji so od letnika 93 vsi 16V, ne glede na moč ali model avta. Mašine 1.6 taka kot je v primeri je zakon 104 KM, vleče k zmešana(iste mašine so v almeri al pa sunny-u).
Pooblaščeni servis je pa v moravčah(lahko symon potrdi k vidm da je moravčan), sam je kr drag. deli so pa za moje pojme tok dragi k vsi. Če boš kej delu rabu lahko jst mal povprašam sam nič ne obljubljam(itak ne boš rabu,razen če ga zbiješ :P )
Res edina stvar k me mot je pa to da so razmeroma požrešni(za mojo denarnico :P )

Če bi sam kupoval nissana bi kupu nissan almero SLX let.97 1.4 16V 90KM

P.S.: SLX primere majo serijsko dalinsko centralno, ele.šipe(lahk sam predne), večina celo klimo,2xairbag, pa kr solidne originalne zvočnike :D )

LP,Klemen

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Pe jan 06, 2006 9:31 pm

RKay je napisal/-a:Pooblaščeni servis je pa v moravčah(lahko symon potrdi k vidm da je moravčan), sam je kr drag.
Če bi sam kupoval nissana bi kupu nissan almero SLX let.97 1.4 16V 90KM

P.S.: SLX primere majo serijsko dalinsko centralno, ele.šipe(lahk sam predne), večina celo klimo,2xairbag, pa kr solidne originalne zvočnike :D )

LP,Klemen

Da res je. Glede cen-ne vem. :oops: Je pa tako, da originalni servisi niso bili nokoli poceni. Smo pa kupili avto pri njih kot večina Moravčanov. :P Prestolnica Nissanov in Suzukijev (ker imamo ta dva servisa/avtohiše).
Ne boš verjel, ko sem kupoval avto sem ful iskal Almero 1.6, 3 vratno pa jih je premalo. :cry: 1.4 ima 85 konjev če smo natančni ampak je neverjetno poskočen motorček (odziven, ko poodiš gas v trenutku poskoči- se rad vrti).
SLX je res mislim, da zelo veliko opreme vsaj pri sunnyu je tako. Zvočniki so tut v Sunnyu kar v redu res je še kasetar ampak ful dobro špilajo (Clarion, če se ne motim 8) ). Veliko bolje kot so moji Mazdi (beri:crap :? ).
Zadnjič spremenil Symon, dne Po jan 09, 2006 4:59 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Po jan 09, 2006 11:24 am

Glede servisov pa lahko samo potrdim da je v LJ območju sigurno eden najboljših Krulc v Moravčah. Sami vozimo avte tja, pa tudi Primero smo kupili tam (pri AvtoNissu so bili dokaj neprijazni, glede na to da bi jim tam pustili skoraj 4mio).
Slika

Uporabniški avatar
RKay
Stalni uporabnik

Napisal/-a RKay Po jan 09, 2006 11:30 am

Če ne drugega se v moravčah popolnoma posvetijo stranki, dostkrat sam šef(oz skor vedno), pa velik izbire majo. Čeprav glede rabljenih avtomobilov, majo pa kr soljene cene. Najbolj vesel sem k majo dan odprtih vrat (muranota pa pathfinderja furov-zakon)

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Po jan 09, 2006 4:53 pm

RKay je napisal/-a:Če ne drugega se v moravčah popolnoma posvetijo stranki, dostkrat sam šef(oz skor vedno)

Ja veš to smo mi vaški/kmečki ljudje-bolj prijazni. 8) To je tista previdnost ker smo navajeni, da se vsi poznamo med sabo pa nočeš, da bi blo kaj slabega slišati. :D
Je pa ironija, da še nisem bil na dnevu odprtih vrat. :roll: :(
Aja pa še tole: Mami je pri njih nekoč ugledala Sunnya. Pa sta se z eno žensko skoraj skregali zanj. :lol: No potem jo je znanec iz tam lepo umiril naj počaka še nekaj dni, da dobijo še enega (rabljenega) v kratkem in splačalo se je počakati par dni ter doplačati par sto jurjev. Samo vprašati jih je treba. ;)
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
subi92
Poznavalec foruma

Napisal/-a subi92 Pe jan 27, 2006 12:19 pm

Mene pa zanima kakšna je kaj poraba Nissan primere 2.0 letnik 95 4 VRATA; v smislu najmanjše možne-relacija, največ pri dinamični vožnji, mestni itd...Če jo je kdo slučajno mel od vas ;) LP
Subaru Legacy 2.0 AWD 1998, Mazda Premacy 1.8 l.2000, Ford Fiesta MK1 1979
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov