Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
MajK
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana - Vrhovci

Razbita Lancia Dedra - kupovanje

Napisal/-a MajK Po jan 30, 2006 10:15 pm

Jutri grem pogledat en avto - Lancia Dedra in sicer sprednji konc zaleten! Po podatkih na grobo - hauba zvita, oba sprednja blatnika zvita, luči razbite .. mašina ok edino za kiler se ne ve!

Kokr je pač model reku je prletu enmu v bok (v bližino sprenje gume) .. mene pa zdj zanima na kaj nej bom pozoren (možnost kkšnih zamikov karoserije, koles)!

Lp, MajK
/!\ Don't drink & drive /!\

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Po jan 30, 2006 11:05 pm

kej vec podatkov o avtu? kak je motor, kiri letnik, kak link od oglasa, ce mogoce ze kdo pozna to dedro (js vem za eno ki je sla od mojega kolega v lj)...
LP

Uporabniški avatar
MajK
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana - Vrhovci

Napisal/-a MajK Po jan 30, 2006 11:11 pm

Lancia Dedra
Letnik 93
Prevoženi 130k
Motor: 1.8
Barva črna/metalik

To je use k sm zvohu - me je kolega poklicu in reku da je nek zvedu za to Dedro .. tko da ne vem :roll:
/!\ Don't drink & drive /!\

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha To jan 31, 2006 6:39 am

Nekaj malih izkušenj imam s službeno - vendar je 1,6 bencin in je če me spomin ne vara letnik 1996 letnik - avto ima zdej približno 230.000 km in še vedno lepo teče, edina negativna stran je notranjost, ki je precej "zdelana" - obraba, popokana plastika, škripanje plastike ..... Slednje bi sicer človek spregledal glede na km oz leta, ampak imeli smo pred tem VW JETTO in je bila pri teh km občutno bolje ohranjena - pri enakem načinu uporabe. Drugače pa kr lepa vožnja - edino motor moraš priganjat, če hočeš zmogljivosti, posledično se tudi poraba dvigne - je okorg 10 l/100 km.
Pri takem avtu je "problem" le stroškovna smiselnost popravila. Če jo dobiš za eno ugodno ceno (beri - praktično zastonj) si sam mojster in dele dobiš po ugodni ceni potem OK - drugače se ti bolj splača kupit rablejno, pa tam investirat kakšen cekin.
En primer
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=611483

LP

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR To jan 31, 2006 8:57 am

Če jo dobiš dobesedno zastonj se ti splača tkole zbito uzet, drgač je brezveze...
ker so ti avti smešno poceni...
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: luxxx7 in 7 gostov