Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter To jan 31, 2006 11:15 pm

Če te ne bi oviral denar bi ti takoj svetoval Audija, ampak z 2.0TDI-jem, ker se mi zdi da je pred konkurenco. Tako kot je že nekdo napisal Mercedes, BMW, pa Audi so bolja l manj elita.

Na tvojem mestu bi vzel passata 2.0TDI :twisted: , super poraba, ZELO lep je, cenejši je, večji, pa zanesljivost je dobra. Sicer pa dobiš tudi 2.0 turbota z več opreme kot bilokeri drugi, samo dizel je tut v redu.

Kot drugo opcijo bi pa dal Hondo Accord.

Vso srečo pri nakupu!!

Uporabniški avatar
ghostrider
Novinec

Kraj: kva te boli ku...

Napisal/-a ghostrider Sr feb 01, 2006 7:19 am

Če mislš kupit novga, obvezno kupi alfo - alfa je zakon. Rabljen pa rajši kup kak drug avto, zato ker folk ne zna vzdržvat italianov.
Svaki čedo svoga konja hvali!

Dazi
Novinec

Napisal/-a Dazi Sr feb 01, 2006 10:50 am

Jest bi ti priporočal Hondo ali Pasata. Po mojem mnenju sta najbolj narejena, pa tud ceno bosta bolj držala kukr alfa.
Pol je pa tuki ena zadeva. Moj šef ma keša k s...., pa zmeri kupuje alfe. Jest ga prepričujem nasprotno že nekaj let, pa se ne da... On prau, da se zaveda, da kvaliteta ni na ravni nemških avtomobilov in da mu bolj pomeni filing pri vožnji, da alfa me neki kar drugi nimajo.... Neki takega je že Clakrson reku na Top gear.
Vozu sem že njegovo zdejšno alfo 156 2.4 JTD(ma že naročeno 159), pa moram rečt, da ni slaba. Sam ne pričakovat vrhunske kvalitete. Tud k sem sedu v novi alfi 159 sem rabu 5 sekund, pa sem že opazil, da en gumb na srediski konzoli mal preveč ven štrli. Sej ni panike, sam če kupuješ za 6 mil. avto mora vsaj vse naravnost bit!!

V glavnem: boljša "invseticija" sta gotovo VW in Honda, če pa iščeš en poseben filing v vožnji and screw everything else, pol pa Alfo...Your chose
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov