Hum, zadevšna je takale: kakšno leto in pol nazaj, sem iz danes na jutri izvedel, da odhajam na delovno mesto, kjer sem pač nujno rabil avto, saj bi moral drugače peš v službo, ker tja pač ni vozila trola

. Ok, ker je blo treba stvar izpeljat na hitro, jaz pa nekih prihrankov nisem imel, sem vzel Puntoja, letnik 98 na leasing. Do nedavnega je stvar špilala ok, dasiravno puntek ni bil moj sanjski avto, ampak jebiga, takrat je bla situacija pač takšna kot je bila. No, sedaj pa nisem več na tistem delovnem mestu, ampak delam celih 200 metrov stran od doma in ker delam od ponedeljka do sobote, enostavno tega punteka ne rabim več in pika. Pa še registracijo imam 3.ga marca in jaz bi želel sedaj ta avto prodati. Vem da je na leasing, ampak nekako nimam časa skakat od avtobajte do avtobajte in spraševat koliko bi mi kdo dal, pa hodit kazat avto, zanima me, ali je kakšna enostavnejša pot? Ker takrat ni blo ne vem koliko pologa, mi je vseeno, če nič ne dobim nazaj, važno mi je da avto gre, da nimam več registracije in da imam mir, ter mogoče kakšnega pol leta, leto šparam pa bom že potem kaj kupil. Razmišljal sem, da bi enostavno poklical na Leasing hišo (debis AC), povedal, da avta pač ne bi več imel in jim ga enostavno - dal nazaj? To verjetno ne gre, ali pač? Naj poudarim, da tu ne iščem najbolj ugodne varijante, ali pa da jaz čim več potegnem iz tega, nasprotno, iščem najbolj elegantno rešitev, da avto gre in da jaz nimam več stroškov, ker ga enostavno res ne rabim in je škoda registracije, kaska, lizinga in bencina, če mi avto stoji na parkingu. Torej, kako se ga z najmanj truda "znebiti"? Hvala za morebitne predloge.