ant je napisal/-a:Čao!
Pri nas doma nameravamo kupiti nov avto tam nekje do 2.400.000.
Ker sem se že enkrat zafrknu ker nisem bral vašega foruma preden smo kupili avto ampak šele kasneje, vas prosim za vaša mnenja: torej Clio ali Corsa???
Seveda lahko predlagate tudi kaj drugega.
Avto se bo uporabljal vsakodnevno približno 150 km - zato je poraba bencina tudi važna.
ps:zafrknil sem se ker sem kupil puntota - fiat sux!!!!!!!
sami problemi, popravila,...
ThARippA je napisal/-a:Meni je clio na zunaj sicer lep, tudi vozi se lepo, samo ker sem velik mi v notranjosti praktično nobena stvar ni všeč - položaj sedeža, volana, kontrole, ...
Jst ti priporočam, da greš do salona pa se zapelješ z obema in boš videl, kateri ti bolj ustreza. Drugače bi pa za ta denar jaz raje vzel corso, ker mi je bolj všeč 'čvrsti' nemški občutek v avtu, čeprav je pri oplih rad varljiv
tomaz40 je napisal/-a:tadejd je napisal/-a:Opla pa ne zato kr sem vozim opla ampak zato kr vem kaj je nemški avto...Bratranec ma cliota in to let02 in so sami problemi z njim...
Največja neumnost kar se lahko izgovori o avtomobilih. Čeprav sem privrženec Renaulta ti povem da Nemec nima za burek proti Japoncu, tut drugač bi raj vzel Renoja.
LP
tadejd je napisal/-a:tomaz40 je napisal/-a:tadejd je napisal/-a:Opla pa ne zato kr sem vozim opla ampak zato kr vem kaj je nemški avto...Bratranec ma cliota in to let02 in so sami problemi z njim...
Največja neumnost kar se lahko izgovori o avtomobilih. Čeprav sem privrženec Renaulta ti povem da Nemec nima za burek proti Japoncu, tut drugač bi raj vzel Renoja.
LP
čudno ne...očitno še nimaš izkušenj z nemcom...pa če smo že pri vzdržljivosti kolega mel bmw-staro petko pri 800000km je nardil prvo generalko....pol pa me zanima kiri reno bo vzdržal kaj takega...
LP...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov