Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri To feb 07, 2006 11:03 am

martk je napisal/-a:
pi je napisal/-a:
martk je napisal/-a:
lenivec je napisal/-a:
martk je napisal/-a:Serijski bravo je za normalno vožnjo bolj ena gajba. V ovinkih sem dobil občutek, da bom preval naredil. Bolj, ko ga tiščiš, lepše se obnaša.(Moje mnenje!). Polo je pa ena uporabna varianta, je pa majhen. Pa drag.

bravo jeza vožnjo ena gajba? jao človek peli se z bravotom še 1x, ker zgleda da se talrat nisi z bravotom, če si se pa pa je bil zjeban do konca. bravo ma zelo dobro lego.

Za civilno vožnjo 40-80 km/h
Hvala za citat

Tvoja 106-tka je pa gokart na cesti ali kaj??

Lp BoŠko

Moja 106-ka je avto za 1.6MIO Sit. Nov. Sosedov bravo 1.6 16V pa ne. In vse, kar sem hotel že na začetku povedat je, da dokler nimaš cegla na gasu, se ti u ovinku na en kolo postavi. O zavorah pa sploh nebi. Govorim pa o SERIJSKIH bravotih, ne avionih, ka je predelava koštala več, kot avto sam. Sem že vozu tud kaj druzga kot moj gokart in vem kaj govorim. Je pa že tako, da vsak cigan svoj'ga kojna hvali.
LP
Martin

Oprosti, če sem te mogoče užalil, vendar sem sam imel priložnost tudi voziti kar nekaj avtomobilov iz bravotove klase in iz te izkušnje trdim, da vsekakor nima slabe lege na cesti...

Pa tudi razni testi, kjer so ga primerjali z drugimi avtomobili (npr. golf 4) so šli bravotu v prid.

lp BoŠko

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a To feb 07, 2006 11:25 am

dosti kreganja ;)

ko sm se jst zanimal za bravota sm dubu kup uporabnih informacij iz prve roke na:
http://www.fiat-klub.si/forum/

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Kraj: Pomurje

Napisal/-a blindek Če feb 16, 2006 8:30 pm

da še jaz tu vprašam. Kupujem Bravo ali Brava 1.4 do 1.6 in me zanima kaj naj pazim pri nakupu takega avtomobila?Katera mašina je bol vzdržljiva in nebo rekla NE če daš mal po gasu :)

Jan_87
Novinec

Kraj: Slovenia

Napisal/-a Jan_87 Če feb 16, 2006 8:56 pm

blindek je napisal/-a:da še jaz tu vprašam. Kupujem Bravo ali Brava 1.4 do 1.6 in me zanima kaj naj pazim pri nakupu takega avtomobila?Katera mašina je bol vzdržljiva in nebo rekla NE če daš mal po gasu :)

stran od 1.4 12v - potem vzemi raje 1.2 16v, 1.6 16v je pa bomba od motorja - zmogljiv, ne požrešen, vzdržljiv...priporočam. ;)

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Če feb 16, 2006 9:19 pm

Pod nobenim pogojem ne kupit mašine 1.4 12V, kupi 1.6 16V ki ima slabe 104 KM, in je zelo poskočen za to moč. mašina je zelo vzdržljiva in kakšnih problemov z njo ne bi smel met. Seveda se lahko tudi tu pojavi izjema, če naprimer prejšni lastnik ne dela dobro z avtom. Avto ima za ta letnik in razred v katerega spada zelo dobro podvozje, ki dopušča zadovoljive športne užitke. Je pa slaba stran vseh bravotov slaba kakovost materiala iz katerega so vratne kljuke (guma), saj le te rade pokajo. Samo kupiš mareine kljuke pa jih pobarvaš in je zadeva rešena. Še je ena slabost napram konkurenci. Namreč, plastičnost armaturne plošče (za mene recimo ni to slabost, za koga lahko bo.
Poraba se pa giblje tam okoli 7,3l do 8,5 (recimo pozimi in težka noga), če bi ga pa res gonil se dvigne pa tudi višje.
Povabim te da greš tudi pogledat na fiat forum in si še tam prebereš še kaj (klikni na moj podpis).
Slika

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Če feb 16, 2006 10:07 pm

Zakaj so pa sli zmanjsat konje?

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Če feb 16, 2006 10:54 pm

lenivec je napisal/-a:
stench je napisal/-a: kupi 1.6 16V ki ima slabe 104 KM,

1.6 ninma in nikoli ni mel 104 konje. ma jih verzija do leta 99 103, po letu 99 pa 100

76 KW × 1,36 = 103,36 KM to pa je slabe 104 KM se ti ne vidi, zato sem pa napisal slabe, ker je približno.
Slika

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Kraj: Pomurje

Napisal/-a blindek Če feb 16, 2006 10:55 pm

hval za nasvete, odločil sem se za nakup 1.6 ker mi je 1.2 premalo...delal bom letno nekje 15.000km in tudi mam raje če je mal bol poskočen :) za kljuke pa vem da so bol iz slabe plastike, ker do zdaj vse ki sem gledal ven vidi kot da bi bla raztopljena,vendar sem že najšel rešitev za ta probelm sam ;)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov