martk je napisal/-a:pi je napisal/-a:martk je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:martk je napisal/-a:Serijski bravo je za normalno vožnjo bolj ena gajba. V ovinkih sem dobil občutek, da bom preval naredil. Bolj, ko ga tiščiš, lepše se obnaša.(Moje mnenje!). Polo je pa ena uporabna varianta, je pa majhen. Pa drag.
bravo jeza vožnjo ena gajba? jao človek peli se z bravotom še 1x, ker zgleda da se talrat nisi z bravotom, če si se pa pa je bil zjeban do konca. bravo ma zelo dobro lego.
Za civilno vožnjo 40-80 km/h
Hvala za citat
Tvoja 106-tka je pa gokart na cesti ali kaj??
Lp BoŠko
Moja 106-ka je avto za 1.6MIO Sit. Nov. Sosedov bravo 1.6 16V pa ne. In vse, kar sem hotel že na začetku povedat je, da dokler nimaš cegla na gasu, se ti u ovinku na en kolo postavi. O zavorah pa sploh nebi. Govorim pa o SERIJSKIH bravotih, ne avionih, ka je predelava koštala več, kot avto sam. Sem že vozu tud kaj druzga kot moj gokart in vem kaj govorim. Je pa že tako, da vsak cigan svoj'ga kojna hvali.
LP
Martin
Oprosti, če sem te mogoče užalil, vendar sem sam imel priložnost tudi voziti kar nekaj avtomobilov iz bravotove klase in iz te izkušnje trdim, da vsekakor nima slabe lege na cesti...
Pa tudi razni testi, kjer so ga primerjali z drugimi avtomobili (npr. golf 4) so šli bravotu v prid.
lp BoŠko