Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Nakup R19-nujno!

Napisal/-a soso So feb 18, 2006 2:58 pm

Dan :D

Ja kolega kupuje R19 1.4 RT nekje do najvec 300.000 sit, letnik 95. Ce kdo ve za kaksnega ,pa da je solidno ohranjen in nekje do 160000 km prevozenih ,bi ga prosil ,da mi javi na pm, kr mu je nujno , je ostal brez avta.
Danes je svojega prodal , in bil zmenjen z enim iz avto.net ,da pride v LJ (iz ljutomera) po avto. Po tel. mu je zagotavljal ,da je z avtom vse OK ,razen pokrova motorja ,ki ga je nacela rja, zato je bla cena tudi dokaj nizka ,180000sit. Kr bi kolega zelo ugodno popravil to haubo ,se je odlocil ,da ga vzame. In pol on vesel proda svoj avto ,se odpelje v LJ , po drugega pol pa sam :shock: . Pol avta prebarvanega z copicem, celi potolcen okrog, potem nosilci zanic itd,itd. Najhuje je pa to ,da sem pred dvemi leti ,sam sel v LJ gledat eno R19 in sama podrtija, po tel . pa vse v najlepsem redu ,sam tu pa tam kaksna praskica pa,ko ljudem poves ,da se iz MB pripeljes!!! Ne mors vrjet kak folk napiz... sam ,da bi prodal!
No zato pa se enkrat prosim ,da ce kdo ve za kaksno dokaj ohranjeno ,da mi nujno javi! Hvala LP
AH NI NAM LAHKO!
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov