sporty je napisal/-a:Edina varianta je, da bi ti kupil pri nas avto enak temu, ki je bil v totalko razbit. Seveda za male pare... Valda bos gledal da ima tudi vso dokumentacijo! Potem pa samo se presvasas tisti konec pleha, ki ima serijske stevilke na onega z Italije... In imas izpraven avto!
.:BoMbAsTiC:. je napisal/-a:Po vaše se splača uvažat avtomobile rećmo iz italije (Fiat)...Al tud s tem ne bi prišel rečmo temu do nekega dobička?
.:BoMbAsTiC:. je napisal/-a:Sam sem na italjanskem odpadu dobil zelo ugodno ponudbo avtomobila....
Vendar problem je,ker nima dokumentov in je zbrisan iz italjanskih cest tako,da je praktično nevozen...(ma pa zadnjo šipo razbito pa spojler počen-za pol manj kot pri nas ga dobim)
Zanima me,če se lahko pripelje tak avto v Slovenijo,kje do dokumentov,kakšne komplikacije lahko doživim na meji,tveganja in pa kako potem spravit avto pri nas nazaj na ceste?
Je mel kdo že podobne izkušnje?
HVALA ZA NASVETE
.:BoMbAsTiC:. je napisal/-a:Sam sem na italjanskem odpadu dobil zelo ugodno ponudbo avtomobila....
Vendar problem je,ker nima dokumentov in je zbrisan iz italjanskih cest tako,da je praktično nevozen...(ma pa zadnjo šipo razbito pa spojler počen-za pol manj kot pri nas ga dobim)
Zanima me,če se lahko pripelje tak avto v Slovenijo,kje do dokumentov,kakšne komplikacije lahko doživim na meji,tveganja in pa kako potem spravit avto pri nas nazaj na ceste?
Je mel kdo že podobne izkušnje?
HVALA ZA NASVETE
Asprex je napisal/-a:Če si frajer daj svoje tablice gor pa probaj čez mejo pelat! Samo to je za mene loterija! Nikol ne veš kaj se onim tam na meji dogaja v glavi!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov