Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

CAB DRIVER
Novinec

Kraj: CELJE

Napisal/-a CAB DRIVER Če mar 16, 2006 11:43 am

yurchek je napisal/-a:Prekrški prihajajo pa na njegov naslov...yea right...me zanima kdo bi bil za?

Vse se da če si le dovolj prepričljiv.

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če mar 16, 2006 12:19 pm

Bi ti hotel nekomu avto prodat, obenem pa nosit riziko da bo novi lastnik povzročil nesrečo in spizdil, policija bo pa tebe obtožila?

Jaz nikoli. Enkrat samkrat sem to naredil, ker je foter menil da je tako uredu. Potem so mel pa nesrečo en mesec za tem, pa dal moje kupončke ko so hotl uveljavljat poškodbe potnikov. Mrš, nikol več. Mi je tip zapravil 10% bonusa (kar pomeni dve leti). Ko avto prodam gre od mene tudi uradno. Pika.
Slika

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Če mar 16, 2006 1:48 pm

Nixxon je napisal/-a:Bi ti hotel nekomu avto prodat, obenem pa nosit riziko da bo novi lastnik povzročil nesrečo in spizdil, policija bo pa tebe obtožila?

Jaz nikoli. Enkrat samkrat sem to naredil, ker je foter menil da je tako uredu. Potem so mel pa nesrečo en mesec za tem, pa dal moje kupončke ko so hotl uveljavljat poškodbe potnikov. Mrš, nikol več. Mi je tip zapravil 10% bonusa (kar pomeni dve leti). Ko avto prodam gre od mene tudi uradno. Pika.

Edino pravilno.Je mel stric podobne probleme in potem še z prepisom avta.
Slika

CAB DRIVER
Novinec

Napisal/-a CAB DRIVER Pe mar 17, 2006 8:53 am

Nixxon je napisal/-a:Bi ti hotel nekomu avto prodat, obenem pa nosit riziko da bo novi lastnik povzročil nesrečo in spizdil, policija bo pa tebe obtožila?

Dejstvo je da se tako kupec kot prodajalec z kvalitetno napisano pogodbo, ki je povrhu še potrjena pri notarju lahko izogneta konfliktom kot si ga navedel. Poleg tega je tudi dejstvo, da je to popolnoma legalen način nakupa avtomobila v EU. Se pravi, če ti prodajalec zaupa in če k temu doda še kvalitetno napisano pogodbo, ki ga ščiti v primeru zlorab ti bo avto prodal. Z avtomobili zelo nizke vrednosti imajo v EU itak same težave pri prodaji, zato se skoraj zmeraj podredijo volji kupca sam da se znebijo avta.

LP Luka

Uporabniški avatar
Sazo
Novinec

Napisal/-a Sazo Pe mar 17, 2006 9:21 am

lep pozdrav...hm...jst vem vsaj za 3 policaje k pregledujejo tale forum...pa 1ga od tega bežno poznam, 2 pa niti mal...bohve kok jih je še gor...saj na z.s bi lahko take stvari...čeprov še zmer ne veš kdo je:>
Kdo je bl nor??? Jst al ti???

Uporabniški avatar
alexmazda
Novinec

Napisal/-a alexmazda Pe mar 17, 2006 6:03 pm

CAB DRIVER je napisal/-a:Če še nisi opazil smo že nekaj časa v evropski uniji. Torej kupiš avto v Avstriji, prosiš lastnika da ti izda pooblastilo za uporabo vozila, vozilo registriraš na njegovo ime v Avstriji in stvar je rešena. Nobenega uvoza, nobenih davkov, nič. Furaš avstrijske tablice in se delaš neumnega pri policajih.

LP Luka

to pa je res butasto... avto je naprodaj prek posrednika... halo?

Uporabniški avatar
Asprex
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a Asprex Pe mar 17, 2006 6:25 pm

Sazo je napisal/-a:lep pozdrav...hm...jst vem vsaj za 3 policaje k pregledujejo tale forum...pa 1ga od tega bežno poznam, 2 pa niti mal...bohve kok jih je še gor...saj na z.s bi lahko take stvari...čeprov še zmer ne veš kdo je:>

Pa kaj zaj? Boli mene k...., njim pa pomoje itak dol visi za nas! :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
alexmazda
Novinec

Napisal/-a alexmazda Pe mar 17, 2006 6:38 pm

predlagam da nehate pisati na to teme, kaj koga boli in kje ga boli, ker je res brezveze...predlagam nekomu da zaklene to temo!

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Pe mar 17, 2006 8:23 pm

Sazo je napisal/-a:lep pozdrav...hm...jst vem vsaj za 3 policaje k pregledujejo tale forum...pa 1ga od tega bežno poznam, 2 pa niti mal...bohve kok jih je še gor...saj na z.s bi lahko take stvari...čeprov še zmer ne veš kdo je:>

jih je kar nekaj ;)
litr bencina, litr olja ;)

CAB DRIVER
Novinec

Napisal/-a CAB DRIVER So mar 18, 2006 9:51 am

alexmazda je napisal/-a:predlagam da nehate pisati na to teme, kaj koga boli in kje ga boli, ker je res brezveze...predlagam nekomu da zaklene to temo!

Ej ampak na tem forumu je pa skoraj vsak 20 post " prosim če zaklenete to temo". Debata je čisto normalna. Če je pa naslov malo bolj zanimiv, pa to še ne pomeni da je treba policaje klicat. Če jih zanima naj pridejo in sodelujejo v debati. Konec koncev so seznanjeni z vsemi takšnimi in drugačnimi zakoni in lahko tudi pomagajo, če se jim seveda ljubi!
Najboljš je očitno, da daste vsako novo stvar v državni zbor, pa naj državni zbor odloča al se tema objavi al ne.

Dejstvo je da je v uporabi sleng iz vsakdanjega življenja in kaj koga boli je vsakdanja beseda na ulici in če ga kaj boli ne pomeni da grdo misli ampak da mora k zdravniku. Kaj je narobe če jo uporabiš tudi na računalniku?? Poleg tega jo uporabniki samocenzurirajo. Torej na mesto boli me falus piše boli me k****, in ne vidim kaj bi bilo tu narobe.

LP Luka

Uporabniški avatar
lexuss
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a lexuss So mar 18, 2006 11:18 am

ja zdej lohk registriraš avto na havaih iz slovenije in maš havaisko tablco in je čist legalno pejte pogledat na www.ajkon.com
golf 3 vr6

Uporabniški avatar
lexuss
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a lexuss So mar 18, 2006 11:19 am

ja zdej lohk registriraš avto na havaih iz slovenije in maš havaisko tablco in je čist legalno pejte pogledat na www.ajkon.com
golf 3 vr6
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov