Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan To mar 21, 2006 8:47 pm

Moj prvi avto je bila Ibiza Tdi (110 KM) Sport z vso opremo.

Tisti zaslon na armaturi prikazuje podatke klime, radia, potovalnega računalnika ter uro.
Skromnejši paketi opreme tega zaslončka niso imeli. Je pa zaslon zelo kul, nekateri so mislili, da imam satelitsko navigacijo :lol:

Jaz sem imel serijski tovarniški radio ter doplačano polavtomatsko klimo.

Vidim, da ima Ibiza, za katero se zanimaš, zunajserijski radio, zato nisem prepričan, katere vse funkcije zaslon še prikazuje.

Fabia RS
Nov uporabnik

Napisal/-a Fabia RS Sr mar 22, 2006 10:39 am

Če že primerjamo rabljene avtomobilie. Fabia je večja od predhodnega cliota. Ima večji prtljažnik, precej več placa v notranjosti predvsem na zadnjih zicih. Nastavljiv volan po globini in višini, kar je zelo pomembno sploh, če si večji voznik. Boljši motorji so pri Fabii predvsem dizli. Pr nas k je bl mraz pozimi -15 do -30 so imeli čisto vsi clioti in ostali modeli dCi, ki so bili zunaj težave z nafto. Ena navadna Fabia SDI pa vžge na -25 k mina.
Fabia je v celoti pocinkana, kar predhodni clio NI.
Fabia ime več opreme za manjšo ceno kot clio.

Med Fabio RS TDI 130 6 prestav in cliotom dCi pa sploh ni primerjave. Ne v opremi ne v vožnji ne v ceni!!!!!!!!

LP

midy
Nov uporabnik

Napisal/-a midy Sr mar 22, 2006 12:01 pm

tudi jaz se strinjam da je fabia boljši avto za enako ceno, vendar če primerjamo avto za milijon in kaksno opremo dobimo za milijon je pa clio zmagal. Bi se pa raje odločil za fabio ker imam več zaupanja v kakovost izdelave in zanesljivost.

Sicer pa sem se sedaj odlocil za ibizo, ker mi je se najbolj všeč, pa tudi oprema je dobra.

Tako da bo moj avto vrjetno ibiza 1.4 16v. Se mi pa nakup ne mudi in bom lepo pocakal na najugodnejso varianto.

midy
Nov uporabnik

Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 8 gostov