Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:Za ta denar ti jaz priporočam kakšen leto ali dve rabljen avtoček, ki je sicer malo bolj kvalitetno izdelan. Bo večje zadovoljstvo. Kaj pa je 30 ali 40 tisoč km za avto - nič, če je redno vzdrževan. Je pa dober občutek, če je avto izdelan tako kot je treba. Kar osebno ne po mojem mnenju tale dva nista ravno.
robertos_664 je napisal/-a:bass je napisal/-a:Za ta denar ti jaz priporočam kakšen leto ali dve rabljen avtoček, ki je sicer malo bolj kvalitetno izdelan. Bo večje zadovoljstvo. Kaj pa je 30 ali 40 tisoč km za avto - nič, če je redno vzdrževan. Je pa dober občutek, če je avto izdelan tako kot je treba. Kar osebno ne po mojem mnenju tale dva nista ravno.
leto ali dve rabljen avto skoraj nikoli ni ok. ker ga nihče ne prodaja kar tako po enem letu. rajši mam eno klaso manjšega pa novega. prevelika je jeba z rabljenimi. tako da moj naslednji bo sigurno nov pa makar fiat panda. pa tako slabo niso narejeni, sploh Getz mi je kar všeč, za to ceno pa itak. jaz bi vzel Getza čeprav sem bolj Fiat fan. pravzaprav bi dal par tisočakov zraven za Fiat Punto grande.
lp robi
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov