Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če mar 23, 2006 9:37 am

OK, who dfu*k je tle omenju BMW. Kaj te tko bode v oči?

Če je kdo tukaj neobjektiven si to ti.
Slika

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Če mar 23, 2006 9:40 am

BMW sm omenu ker je direktna konkurenca pa ker tebe boli da je manj kvaliteten in to ves, sam hotu sm se nadaljno reakcijo videt. To da tvoj frend dela na servisu mi puca falus in ni niti pomemben podatek niti kredibilen zato ce nimas kaksnih boljsih podatkov sploh ne postaj. ( aja pa se nekaj, bmw veliko bolj prikriva podatke kot toyota... Toyota navsezadnje nima razloga da bi jih, sej so poleg mazde najboljsi na svetu.)

Ugotavljam da na tem forumu ne veste ljudje kaj pomeni beseda objektivnost.

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Če mar 23, 2006 9:28 pm

HajdukS ti pa si res en neobzien človek ej.....
1. Ja kradejo jih bolj, ampak to nisem govoril za slovenijo
2. Prijatelj je Francoz, in ja avto ni hoto nikakor vžgat ko se je k nam šel pokazat....ampak to se ni treba kometirat naprej in naprej :!:
3. Kvaliteta ne pomeni da mora bit avto dobro narejen, kar sicer vsi našteti so
4. NE LAŽEM, če pa ti gre tak v nos da povem zakaj se mi je avto zamero pa me ne zanima, raje se zadrži komentarjev
5. Raje ne govori direktno ampak povej svoje mnenje, ker ko si reku:
Narjen je boljse...

..si res trdil nekaj kar ni nujno da je res. Ja no, kaj potem če jaz rečem "Opel je najbolši od vseh" bo ti to kaj pomenlo če se ne strinjaš :?:

Pa brez zamere
Slika

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Če mar 23, 2006 10:24 pm

Zanimivo je edin to, da imajo japonci sami vec samokritike, kakor pri nas lastniki starih japonskih skatl. Sej vem, da se ne kvarijo, to ni sans, zdej pa prosim, da se vsaj ena tema ne prevrze v glupo otrosko pickanje o tem, kaj je bolse. Jebemti ste kreteni vsi po vrsti s tem sranjem ze ej! Razumem 1x,2x tudi 3x, ampak pol enostavno pa je ze mental. :lol:

sanny
Novinec

Kraj: koper

Napisal/-a sanny Če mar 23, 2006 10:49 pm

ti sam kupi pa pusti ta kreganja keri je bolši...tej švabo fani se pač ne morejo sprijaznit da jih japonci prekašajo znova in znova...

glede lexusa ti ne morem povedat iz prve roke...kolega ga je imel in je bil res ful zadovoljen. po mojem se splača kupit.

Uporabniški avatar
RR
Stalni uporabnik

Napisal/-a RR Pe mar 24, 2006 2:41 pm

sanny je napisal/-a:ti sam kupi pa pusti ta kreganja keri je bolši...tej švabo fani se pač ne morejo sprijaznit da jih japonci prekašajo znova in znova...

glede lexusa ti ne morem povedat iz prve roke...kolega ga je imel in je bil res ful zadovoljen. po mojem se splača kupit.

Točn tko, kupi si ga in mislim, da ti ne bo žal.....da ne govorimo o tem, da se ti bodo audi fani v križišču, sicer ne tako očitno, slinili po avtu...hehe, se opravičujem (beri: j*** ga), vendar sem velikokrat to opazil :P

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Pe mar 24, 2006 7:02 pm

preklemano desno (damn right!)
Hinavščina :P

Če ti je všeč ga kupi - s toyoto itak ne morš sfalit.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Ne mar 26, 2006 9:35 am

Tomcatter je napisal/-a:
Glede na to pa kok ga vsi hvalijo, si ga pa pač kupi....neki posebnega
Samo pazi da ti ga takoj ne sunejo :P

Samo tko da vas popravim o sebi... če si niste prebrali moj 1. post.

Nimam nič proti avtu, glede kraje sem pa tudi mislo dobro v smislu "tak je dober da ti ga bodo kar ukradli" pa še rekel sem da naj ga kupi čeprav je človek tudi A4ko omeno za izbiro....da ne bom jaz kaki prevlki pristaš zdaj izpadel :x
Potem pa se je nekdo razkuril, ker me je narobe razumel in evo...smo pri kreganju :roll:

Se oproščam, pa brez zamere

LP
Slika

LEXUS
Nov uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a LEXUS To mar 28, 2006 4:58 pm

Zivjo!
Mi mamo doma GS300 in ti lahko povem, da od prvega dne, pa vse do danes, z avtom ni bilo NIKAKRSNIH tezav. Res, neverjetno se slisi, ampak drzi. Na servis gres, takrat ko imas redni servis, drugace pa jih ne vidis. Kvaliteta je res enkratna. Voznja je en sam uzitek. Meni se vsakic ko ga prizgem, prikrade nasmesek na usta :D . Osebno ti svetujem nakup, samo pazi, ce kupujes rabljenega, da bodo papirji stimali :vrum

LP
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov