V svoji objavi nisem favoriziral nobene znamke in ne vem, kaj se vsi tok spotikate ob to.
In ja, vozil sem 206-ko Roland Garros! Tok da boš vedu, Mojster Miha

! Proti navadni 206-ki ni primerjave, ker ma avto skoraj več opreme kot naša familijarna "krava". Všeč mi je bila bogata oprema in to, da avto (vsaj znotraj) izžareva temperament, ki ga sicer v 206-ki, roko na srce, ni opaziti kaj prida.
Motor je precej prožen, poraba niti ni prevelika, seveda odvisno od "noge", vendar vse v mejah normale. Ampak za mestno vožnjo ga je pa dobesedno "škoda", ker ga ne moreš izkoristiti (višjo registracijo pa vseeno moraš plačati).
Ampak, ampak, ampak... meni oprema niti pod razno ne pomeni toliko, da bom zaradi tega bil pripravljen preplačati avto. Mogoče tud zato, ker nimam tolk denarja, da bi se lahko "izživljal" oz. ga raje vložim drugam. Treba je pač vzeti v zakup, da je to kljub vsemu avtomobil iz nižjega razreda pa naj ma zaradi mene avtopilota, pozlačene števce in nevem kaj še vse.
Kar se tiče nakupa avtombila se je enostavno treba vprašat, za kaj oz. čemu bo avto služil in kateri dejavniki so najbolj pomembni pri tem. Seveda pa so tu tudi subjektivne preference posameznikov, ki jih pač ne moremo zanemariti. Zato pa obstaja malo morje avtomobilov in z njimi tudi miljon razlilčic opreme in motorjev.
Zaradi mene ga deklica mirne duše lahko kupi, ker avto ni napačen in z njim načeloma ni nič narobe. Vsak avto ima svoje prednosti in slabosti, to je logično. Kar se tiče možnosti okvar je pa vse dokaj relativno, ker danes že pri novem avtu, pripeljanem naravnost iz salona, ne moreš biti "sto procenten".
Torej, če ji je avto res tako všeč, da je cena ne moti, nimam niti najmanjše pripombe. Da se razumemo. Saj konec koncev ona kupuje avto, ona ga bo vozila, vzdrževala, tankala itd., ne jaz.