Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
ghostrider
Novinec

Kraj: kva te boli ku...

Napisal/-a ghostrider Ne apr 02, 2006 7:19 am

killah bee je napisal/-a:Ghostrider: poglej kaj sprašuješ v prvem postu in kaj je naslov teme. Prvo se odloči kaj bi sploh rad imel, ne pa da vsaki drugi post napišeš, kaj pa ta avto, in spet ta mi je tud všeč, in pol spet kaj pa ta. Ne pizdoki tuki in se prvo zjasni kaj te zanima :!:

WTF???? in pol mi gre nabijat v temi kupovanje fiata en tip iz enga reno tima?!?! Fantič u skalo si udaru!!!
Svaki čedo svoga konja hvali!

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Ne apr 02, 2006 7:27 am

ghostrider je napisal/-a:
killah bee je napisal/-a:Ghostrider: poglej kaj sprašuješ v prvem postu in kaj je naslov teme. Prvo se odloči kaj bi sploh rad imel, ne pa da vsaki drugi post napišeš, kaj pa ta avto, in spet ta mi je tud všeč, in pol spet kaj pa ta. Ne pizdoki tuki in se prvo zjasni kaj te zanima :!:

WTF???? in pol mi gre nabijat v temi kupovanje fiata en tip iz enga reno tima?!?! Fantič u skalo si udaru!!!

In kaj ima reno team tuki. Kaj mislš da so v življenju samo Renoji :? Nima veze to ;) Aja pa ta tim kjer sem je ekipa avtomobilizem.com-a, ki skrbi za red na forumu. Tako da se malo brzdaj, da tema ne bo zašla iz poti :roll:
Slika

Uporabniški avatar
ghostrider
Novinec

Napisal/-a ghostrider Ne apr 02, 2006 7:32 am

Dejch je napisal/-a:Best buy motorji za Brava/Bravo:
1,6 16V (Stvar gre boljse kakor Alfin 1,4 z isto konji)
2,0 16V (Gre dobro, sicer slabse od Alfinega, vec al manj je za ta motor samo podvozje bedno)
1,2 (Sem slisal, da je vredu izbor, ampak presvoh)
Slabi:
1,8 (Nc kej prevec bolj ne gre k 1,6, vrti se manj, poraba glede na zmogljivosti je prevelka)
1,4 (Za ta motor, pa res niti ene stvari nism slisu pozitivne, ceprow ne vem kaj je tok slabo, saj jih vids vozene kar dost)

To je to, avto je fajn, ceprav mislim, da sta 145/146 definitivno boljsi izbor.

Zakaj? Če praviš da bravo bolš leti. Pa še dobr mi je pr bravotu to, da ma 1.6 ravno prav konjev da spada še pod cenejšo kategorijo pri registraciji. Res da sta alfi ful lepši sam mi je bravo tut kr všečen. Pa še lažje ga dobiš bolje ohranjenga. Alfe ni šans dobit od prvega lastnika pa z urejenimi papirji... K ponavad je k**ac kupt tak avto od drucga lastnika ker ga vsak tiši-vsaj jst bi ga... :D

Uporabniški avatar
ghostrider
Novinec

Napisal/-a ghostrider Ne apr 02, 2006 8:01 am

killah bee:
1. Oprosti če sem izrazil nezadovoljstvo in povedal nekaj kar je res: na forumu je polno drkalcev, ki soljo pamet, čeprav nimajo niti izpita za avto, kaj šele da bi mel kj pojma o avtomobilih.
2. Reno team ma tuki to, da sploh nima veze s to temo, če pa člani reno tima mate kaj izkušenj s fiati, pa je vsaka informacija dobrodošla.
3. Če pač človeka zanimajo fiati splošno in vmes vpraša kako stvar tudi o drugem modelu, ne vem, kaj bi bil tukaj lahko problem???
4. Če delate red na forumu s tem, da grozite z ukinitvijo teme zaradi oskrunjenega ega, mislim, da je to početje skrajno otročje in gre preko vseh meja slabega okusa.
5. Ali je to mogoče odgovor na vprašanje, ki sem ga zastavil?: "Ghostrider: poglej kaj sprašuješ v prvem postu in kaj je naslov teme. Prvo se odloči kaj bi sploh rad imel, ne pa da vsaki drugi post napišeš, kaj pa ta avto, in spet ta mi je tud všeč, in pol spet kaj pa ta. Ne pizdoki tuki in se prvo zjasni kaj te zanima" Lahko pa spremenim naslov teme in napišem "fiat na splošno", če te tako hudo moti.
6. Prosim da mi groziš takrat ko bom pizdokil brezveze in ne takrat, ko imam razlog za to.
Hvala

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Ne apr 02, 2006 8:13 am

Mam tud jest fiata, pa verjetno starejšega od obeh naju :D

Kar se tiče teme, noben ne grozi samo opozarja se da ne zaide kam, kar počneva zdaj :D

Torej dost besed. Lep dan še naprej
Slika

viola
Nov uporabnik

Napisal/-a viola Sr apr 19, 2006 9:30 pm

bravo brava ti je super avto. brez težav

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Sr apr 19, 2006 10:08 pm

jebemu kok ljudi kupuje bravo al pa bravota :D pa še tko na kupu so teme, še iskanja ni treba uporabt :P :D

lp
Slika

Pršutek
Nov uporabnik

Kraj: Škofja Loka

Napisal/-a Pršutek Pe apr 21, 2006 7:19 am

Prav tako kot se je včasih govorilo,da je Tipo 1.4 slaba izbira,da je pač Tipo 1.6 najboljše itd...
Zdaj je Bravo/Brava 1.4 slaba stvar.
Mislim,da je v največji meri odvisno od voznika in njegovih voznih lastnosti.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov