Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

ABT173
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ABT173 Če jan 19, 2006 5:14 pm

Dobr si mu odpisu. Pomoje da gre za natege,me zanima če ti bo še kej odgovoru. Una fora je dobra za 1 EURo,pol pa dodaš še 3 nule,pa mu pošleš:).Lih gledu sm oglas od linka,če se že tja sel iz Nemčije, bi bla loh vsebina oglasa v nemščini,ne pa pou angleščine,pou nemščine:)? Drgač pa oglasi delujejo mamljivi,zanima me če se bo najdu ker junak,pa bo res sprobu kej tazga...
LP

Uporabniški avatar
Emil Fouquet
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Emil Fouquet Če jan 19, 2006 6:09 pm

Pa še to...

podjetje, ki naj bi izkazovalo visoko stopnjo verodostojnosti, glede na "certifikate kakovosti" itd... ne ve, da SFR Jugoslavije ni že 15 let.

http://www.euromovers.de/pdf/EUMO_2005_DA_RATES.pdf :bonk

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Pe jan 20, 2006 1:13 am

Sej eden od desetih mu bo nasedel in mu nakazal mesečno plačo :)
In če to tip naredi 3x na mesec, potem si lahko on sam kmalu res kupi audija :P

A ma kdo izkušnje s PayPal-om od e-bay-a?
A je res varneje???
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
Mož čokate postave z brki
Novinec

Napisal/-a Mož čokate postave z brki Pe mar 03, 2006 1:59 am

Da mal obnovim staro temo: Se mal pregledal obrazec za transfere in ugotovil sledeče: (prilagam link do slike) http://sweetchillisauce.com/ntales/nPhotos/WU.jpg

-spodaj imajo vse, da lepo pridejo na banko: fizični opis in celo kontrolno vprašanje z odgovorom.

1.)Pride nekdo, ki izgleda približno tako kot je opisano

2.) Predstavi se s tvojim imenom in priimkom

3.) Vprašajo ga kontrolno vprašanje

4.) Odgovori pravilno

5.) Pobaše denar in to je to

TEGA OBVESTILA O TRANSFERU NIHČE NE SME DAT IZ ROK, TILE CIGANI PA UPAJO NA NAIVNEŽA, KI SE MU SPLOH NE SANJA, KAKŠNE INFORMACIJE JE IZDAL S KOPIJO POTRDILA!
Hitro se daleč pride

Slika

Uporabniški avatar
Novinec

Napisal/-a Mož čokate postave z brki Pe mar 03, 2006 2:10 am

Hello sir,
you must go with your phater or your wife or a good friend of you to the office of WESTERN UNION in your city and send 3000 euro from the name and adress( of your phater or your wife or your friend) from Slovenia to YOUR NAME and ADRESS from Slovenia but to get the money in UDINE, ITALY.
After that you make this deposit, scan the confirmation from WESTERN UNION with the sender name from Slovenia and with the recever name(your name) Udine, Italy and send to my mail.
When i will have this mail with the convirmation from Western Union i will know that you will come in Italy for the car and also i will come from London to close the deal with you.
Like this when you will come in Udine, Italy, we will go to the Western Unionand you will get the money on your name.After that i will give you the car and you will give me the money from the Western Union and the rest of the money.
If you don't make the deposit to Western Union i will not belive you that you will come in Italy to bay my car and i will not come from London.
Only like this we can make the deal.

With all the respect

Ing. Jonathan Crown

Tole sem skopiru z mobisuxa

Najbolj smešno je to, da se nikakor ne da razložit, zakaj ti mora ravno en drug poslat dnar na račun :D Torej, cigan bo v Udinah prišel v banko in vse skupaj izvedel po zgoraj opisanem postopku.

Taki mejli so za ljudi z IQ pod 50...
Hitro se daleč pride

Slika

Uporabniški avatar
Feint
Nov uporabnik

Napisal/-a Feint Pe mar 03, 2006 8:34 am

Ce mas cas in se ti ne mudi pa ,ce bulis 36ur na dan v ekran in isces dobis avto za smesno ceno tudi ,tako kot sem sam svojga dobil ;)

Uporabniški avatar
Novinec

Napisal/-a Mož čokate postave z brki Pe mar 03, 2006 1:02 pm

To maš pa tud prav, sam tule se že iz njegovih mejlov da precej razbrat...

Aja, pa prej sem pozabil napisat glede osebnega dokumenta:
-če obkrožiš, da ne boš prinesel osebnega dokumenta, je cigan na konju
-če obkrožiš, da ga boš, pa ga mora nekako ponaredit. Tvoj opis ima, osebne podatke pa tudi, tako da nalima gor sliko unga, ki ti je podoben in bo prišel v banko. Ponarejat pa te kur.ci verjetno znajo dobro. Je pa tud res, da so slovenski dokumenti eni težjih za ponaredit...
Hitro se daleč pride

Slika

dane28
Nov uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a dane28 Pe mar 03, 2006 1:26 pm

100% mailov, ki sem jih poslal in so bili avtomobili full poceni je bil odgovor isti! UK and so on.... Sam se sicer ukvarjam z uvozom in prodajo avtomobilov in večina mojih strank pride do mene in mi reče da bi npr. Audija 2002 letnik, diesla tam do 7000 evr. Ko jim odgovorim , da to ni mogoče mi rečejo kako ne, če sem pa na mobile videl tazga audija za 6000 evr. Tko, da vsem predlagam, da ko boste tam iskali avtomobile, kliknite tam da vam vrže ven samo avtomobile iz avtohiš. To je približno realna cena vozil v Nemčiji!

Uporabniški avatar
Torti
Novinec

Napisal/-a Torti Po maj 08, 2006 3:18 pm

hvala za nasvet!
Slika

Uporabniški avatar
dEjaN_
Novinec

Kraj: dolenjska

Napisal/-a dEjaN_ Po maj 08, 2006 3:46 pm

Če že kopujete avtomobile iz tujine ga ne kopujte od privat oseb, ampak od podjetja, ki se ukvarja s prodajo rabljenih avtomobilov. Tko je dost manjša možnost natega. Lp

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Po maj 08, 2006 9:21 pm

dost neumen je tist ki gre iz anglije po enih super ugodnih cenah od nepoznanega dilerja kupovat avto še pri nas ko ga kupuješ te prodajalec gleda u oči pa ti laže direkt u ksiht mi jim pa veselo prikimavamo pol pa avto dam prpeleš pa si hočeš montirat zvočnike v vrata in ko snemeš tapeto te na rit vrže kok so vrata preklofana
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov