Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Matty
Nov uporabnik

Preprodajalci avtomobilov - Avtomik Koper

Napisal/-a Matty Sr maj 10, 2006 6:46 am

Zivjo!

Ima kdo kaksne izkusnje z Avtomikom iz Kopra?

Gledam namrec enega Volvota V40, pa ima vse kar bi rad imel, samo skrbi me to, ker je uvoz iz Italije. Ima sicer racunalniski izpis vseh servisov in servisno knjizico, menda je bil leasing, 2003 letnik ima 91.000 km, vseeno me skrbi da se da to vse ponarediti...

Pa se nobenega Volvo servisa ni v KP, da bi tja zapeljal avto, da bi mi povedali v kaksnem resnicnem stanju je avto. Ni mi tezko dati tistih 10-15k sit (ob vrednosti 2,5mio), da bi vedel kaksnega macka v zaklju kupujem...

Je sicer rabljeno vozilo z garancijo (3 mesece), vendar ce bi v tem roku naknadno ugotovil, da so bili km prevrteni nazaj in da je bil karamboliran to verjetno ne bi krilo... pac what you see is what you get...

Mogoce kdo ve kako je z registracijo (preizkusnjo???) za avto za npr. 2 dni... da bi ga med tem peljal na uradni servis nekam v LJ... je to sploh mozno? Sej vprasanje, ce bi bil prodajalec sploh za (ce ne bi bil, bi bil sigurno neki mutivoda)

Uporabniški avatar
Coleman
Novinec

Re: Preprodajalci avtomobilov - Avtomik Koper

Napisal/-a Coleman Sr maj 10, 2006 7:01 am

Matty je napisal/-a:Zivjo!
Je sicer rabljeno vozilo z garancijo (3 mesece), vendar ce bi v tem roku naknadno ugotovil, da so bili km prevrteni nazaj in da je bil karamboliran to verjetno ne bi krilo... pac what you see is what you get...

Na srečo ne gre tako. Zamolčane lastnosti se kaznujejo.
When size equals knowledge I'll be a one big muthafucka!

Uporabniški avatar
Matty
Nov uporabnik

Napisal/-a Matty Sr maj 10, 2006 7:21 am

aha, pol to le ni "ljubljanski avtosejem" al mam dejansko neko garancijo in varnost?

Ja, vedno tudi velja, da je treba celo pogodbo, se posebno "small print"

Torej, pozna kdo ali ima izkusnje z Avto-mik?
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov