Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Mirko18
Nov uporabnik

Vsi morebitni kupci pravijo da smo vrteli števec...

Napisal/-a Mirko18 Ne mar 19, 2006 7:19 pm

Torej prijatelj ima enega starega ax-a dizla.(91 letnik) Prej je bil v lasti strica, ki pa avto ni veliko vozil. Oz. vozil ga je tako malo da ima avto danes po 15 letih komaj 40000 prevoženih. :shock:
Skupaj z mojim prijatlom skušama prodat njegov avto, ampak vsakega kupca odvrne števillo kilometrov ker misli da smo jih vrteli nazaj :roll:
Torej kako rešit tale problem? Naj prevrtimo kilometre naprej?
Vem da je to precej smešno in butasto, ampak njemu je to žalostno ker bi nujno rad prodal avto pa ne more. :?

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a Ne mar 19, 2006 7:25 pm

kupec naj si ga ogleda u živo in problem je rešen :roll:
če ma res toliko km mora bit ohranjen,full.

Uporabniški avatar
Mirko18
Nov uporabnik

Napisal/-a Mirko18 Ne mar 19, 2006 7:33 pm

Jah.
Ax je pač ax. jaz sem ga videl in se mi nič ni zdel kaj drugačn od recimo lepo spucanega ax ko ima 140000 km.

Uporabniški avatar
Drager
Stalni uporabnik

Napisal/-a Drager Ne mar 19, 2006 7:36 pm

Poglej, daj kako ponudbo na Citroenov forum in mogoče se najde kak kupec.
Ne vozi hitreje kot tvoj angel varuh lahko leti.
http://www.sina-logatec.si/

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha Ne mar 19, 2006 7:57 pm

Cena ?

Mogoče je previsoka oz preveč optimistično nastavljena.

Sicer pa oglas in čakanje !

LP

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Re: Vsi morebitni kupci pravijo da smo vrteli števec...

Napisal/-a pilgrim Ne mar 19, 2006 8:18 pm

Mirko18 je napisal/-a: Naj prevrtimo kilometre naprej?
:P
lp pilgrim

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Ne mar 19, 2006 8:35 pm

Mirko18 je napisal/-a:Jah.
Ax je pač ax. jaz sem ga videl in se mi nič ni zdel kaj drugačn od recimo lepo spucanega ax ko ima 140000 km.

Razlika ni samo v čistoči:P Razlika je v obrabljenosti sedežev, volana, stopalk itd. Razlika je tud v sami vožnji..
To se je drgač tud mojmu fotru že zgodl (20let nazaj :) ) Pride ena pa rece: Jah ce bi mel mal vec km bi ga pa kupla... :)

danny
Novinec

Napisal/-a danny Ne mar 19, 2006 8:49 pm

Nikakor ne!!! Boš že dobil kakega kupca... pa pri znancih povej, da se prodaja... pa bo že nekdo kupil avto od znanega.

Razen če hočeš ne vem kako veliko denarja zanjga... potem ga pa ne boš prodal z 0km ali z 100kkm.

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN Ne mar 19, 2006 9:22 pm

Prodal avto s podobno situacijo-let 96-28.000 km prevozenga, avto drugace v piko, samo je blo treba: oba jermena, olje, zavorn olje, zadnja 2lonca, gume, dihtngo na glav, prednje zav. ploscice, filter, pa se kj bi se pomojm najdl-menjat. Pa sem ga k sreci prodal, preden sem zamenjal prej 3/4 omenjenih stvari.

midjko
Nov uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a midjko Sr maj 10, 2006 2:57 pm

AXioN je napisal/-a:Prodal avto s podobno situacijo-let 96-28.000 km prevozenga, avto drugace v piko, samo je blo treba: oba jermena, olje, zavorn olje, zadnja 2lonca, gume, dihtngo na glav, prednje zav. ploscice, filter, pa se kj bi se pomojm najdl-menjat. Pa sem ga k sreci prodal, preden sem zamenjal prej 3/4 omenjenih stvari.

Pa kaj si mel to novega Yugota al kaj.

Pri teh km ti je vse to odpovedalo???

No way!

Avto ti vedno na dan prodaje pije najmanj olja, poraba je kot pri WV Lupo, pa se potolcen nikoli ni bil. Clovek se potem vprasa zakaj ga sploh prodaja.??

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Re: Vsi morebitni kupci pravijo da smo vrteli števec...

Napisal/-a sonček Sr maj 10, 2006 9:09 pm

Mirko18 je napisal/-a:Torej prijatelj ima enega starega ax-a dizla.(91 letnik) Prej je bil v lasti strica, ki pa avto ni veliko vozil. Oz. vozil ga je tako malo da ima avto danes po 15 letih komaj 40000 prevoženih. :shock:
Skupaj z mojim prijatlom skušama prodat njegov avto, ampak vsakega kupca odvrne števillo kilometrov ker misli da smo jih vrteli nazaj :roll:
Torej kako rešit tale problem? Naj prevrtimo kilometre naprej?
Vem da je to precej smešno in butasto, ampak njemu je to žalostno ker bi nujno rad prodal avto pa ne more. :?

Pejt k enmu pa ti nej kilometre prvrti naprej al pa števc zameni al pa zlaž se da se je števc pokvaru v mladostni leti kajti eni raje kupuj avto z več kilometri ker so boljši niso tok na konc ker manj kilometrov za tak avto pomen,krajše razdalje ole ni čist namazal vseh delov in pol smo tuki,gume,karkoli.
Raje kilometrov ne povej !

lp

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Sr maj 10, 2006 9:23 pm

...Koliko išče ta tvoj kolega?
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN Če maj 11, 2006 12:11 pm

midjko je napisal/-a:
AXioN je napisal/-a:Prodal avto s podobno situacijo-let 96-28.000 km prevozenga, avto drugace v piko, samo je blo treba: oba jermena, olje, zavorn olje, zadnja 2lonca, gume, dihtngo na glav, prednje zav. ploscice, filter, pa se kj bi se pomojm najdl-menjat. Pa sem ga k sreci prodal, preden sem zamenjal prej 3/4 omenjenih stvari.

Pa kaj si mel to novega Yugota al kaj.

Pri teh km ti je vse to odpovedalo???

No way!

Heh.. Ce avto stoji, se ti materiali se vseeno starajo, ni dobro da avto 1leto stoji, lahko bi blo se vec(bencinska pumpa, cinkspula itd..)

Aja, avto je bil daewoo nexia :roll:
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov