Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

caelebis
Nov uporabnik

Syncro d.o.o-mnenje

Napisal/-a caelebis To maj 09, 2006 3:55 pm

Lep pozdrav,
Ali kdo pozna tega prodajalca!
Izkušnje, govorice, ipd, ker imam namreč namen pri njih kupiti avto http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=735883#, kakšen se vam zdi cena/kvaliteta,ipd.

Hvala vnaprej
LP

Uporabniški avatar
drsokodj
Stalni uporabnik

Napisal/-a drsokodj To maj 09, 2006 3:59 pm

hja kaj pa veš...upam da se bo kdo najdu tle gor, ki je že kupu pr tej firmi ....

nikol ne veš kaj boš dobil... pejt ga pogledat pa poglej listke k so bli napisan za servis, pa servisno knjižico !
Slika
Slika
Slika
Slika

Lumpi
Nov uporabnik

Kraj: Domžale

Re: Syncro d.o.o-mnenje

Napisal/-a Lumpi To maj 09, 2006 7:56 pm

caelebis je napisal/-a:Lep pozdrav,
Ali kdo pozna tega prodajalca!
Izkušnje, govorice, ipd, ker imam namreč namen pri njih kupiti avto http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=735883#, kakšen se vam zdi cena/kvaliteta,ipd.

Hvala vnaprej
LP

Jaz sem hotel od njega kupiti megana 1.9 DTI, kao 1.lastnik, servisna, nikoli poškodovan....
Pripeljem s seboj mehanika in adijo pamet:
Štrihan na novo skoraj cel.Nekaj z menjalnikom ni bilo ok, mastil je spodaj....

Obvezno s seboj nekoga ki se spozna na avte.
Pa vedi da so bili 99% vsi avti sesuti in imajo vsaj 2 x več km kot je na števcu
Boris

Maxx
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Maxx To maj 09, 2006 8:55 pm

Glede štihanja:avto je bil na parkirišču odrsan na večih koncih in ga je imel lastnik kasko,ga dal popravt in zato je avto zanič ker je bil štrihan,glede kilometrov pa tud brez veze govort ker so vsi avti(po mnenju nekaterih)prevrteni nazaj.

mistral1
Novinec

Napisal/-a mistral1 Sr maj 10, 2006 8:09 am

imilet1 je napisal/-a:POZOR, TA AVTO 307 JE BIL PRI MENI 2 MESECA IN KO SEM KUPIL AVTO JE IMEL KAO 73000KM, POTEM SEM GA PELJAL NA TESTER IN JE PREBRAL DA JE ZE PRED ENIM LETOM IMEL 74000KM(BIL JE MENJAN VZTRAJNIK) IN POTEM JE SE IZPISAL 146000KM.DRUGACE JE AVTO DOSTI SPRASKAN,FUL PIKIC PO HAVBI,ZADAJ DESNO JE VELIKA ČRTA,SKRATKA JAZ SEM GA VRNIL ZARADI KILOMETROV....AJA GLEDE SERVISNE KNJIGE IMAJO ONI TAKOLE: KUPIŠ AVTO IN POTEM ČAKAŠ DA PRIDE SERVISNA KNJIGA+DA ČAKAŠ ŠE REZERVNI KLJUČ, KI PRAV TAKO PRIDE PAR MESECEV KASNEJE,,,skratka kupi samo slovenski avto,ker tam lahko preveris prakticno vse!!!!!!!!
Aja kolk km so ti pa rekli da ima???
LP

Pozdravljen,

odsvetujem ti nakup pri tej firmi. Podobno izkušnjo imam tudi jaz. Kupil golfa IV, 130KS. avto na zunaj in znotraj kot nov, razen pikic po haubi in odbijaču. še dobro, da mi je dal garancijo 3 mesece, ker se je v 3 mesecih zamenjalo vztrajnik, sklopka, vse štiri šobe, pumpa, pa še nekaj malenkosti. Avto sem kupil z 74000 km, verjetno jih je imel 170k+. Po treh mesecih sem se naveličal servisirati avto in se z njem ukvarjati in se z muko zmenil za vračilo denarja - ne vsega in sem vrnil avto. pri njemu nikoli več ne kupim niti ventilčka za gume.
Še to, v njegovi pisarni sem v smeteh videl več servisnih knjig, kar verjetno pomeni, da kar pridno prevrtavajo kilometre.

lp

Uporabniški avatar
ex2000
Nov uporabnik

Kraj: kamnik

Napisal/-a ex2000 Sr maj 10, 2006 9:09 am

uvoženi avtomobili,z vrnjenimi kilometri,zelo odsvetujem nakup pri njih :!:

Uporabniški avatar
ANJCI
TÜV ekspertinja

Napisal/-a ANJCI Sr maj 10, 2006 9:51 am

ex2000 je napisal/-a:uvoženi avtomobili,z vrnjenimi kilometri,zelo odsvetujem nakup pri njih :!:

Pa ne vem zakaj ste tako naivni.....že pri novem vozilu nikdar ne veš, kaj kupiš in kakšne probleme boš imel z njim, pri rabljenemu je včasih celo manjši rizik...res, da je odvisno kateri letnik je vendar če boste mislili samo na to ali so kilometri preverteni ali ne, ali je bil zbit ali ne potem ne kupujte avtomobilov temveč hodite peš :D

Velikokrat se zgodi da imajo preprodajalci ali avtoprodaje mnogo boljše avtomobile, kot resnični prvi lastniki....obremenujete se brez veze....če ti prodajalec zagotovi, da je bil avto nepoškodovan in da ima realne kilometre se spodaj na pogodbo podpiše...kar pomeni da stoji za tem kar je podpisal...... avtomatsko je sodno odgovoren. ;)

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Sr maj 10, 2006 10:06 am

Ja, je sodno odgovoren, ampak ponavadi imamo tisti, ki si kupujemo rabljena vozila ogromno denarja in seveda tudi cas in sredstva, da se potem pravdamo...ter mogoce po desetih letih damo se pritozbo na evropsko sodisce zaradi neclovesko dolgih procesov slovenskega sodnega sistema... Mislim, da je zelo dobro, da obstajajo teme, kjer se opozarja in poduci mogoce nekoga, ki nima izkusenj z rabljenimi avtomobili in da ne bo dal tisto malo, kar ima, za "nepremicnino" na kolesih.

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a imilet1 Sr maj 10, 2006 11:19 am

TA AVTO 307 JE BIL PRI MENI 2 MESECA IN KO SEM KUPIL AVTO JE IMEL 73.000KM, POTEM SEM GA PELJAL NA TESTER IN JE PREBRAL DA JE LETOS IMEL REALNIH 71.000KM(BIL JE MENJAN VZTRAJNIK) IN POTEM JE SE IZPISAL 46.000KM(ZA 6 MESECEV PREJ).DRGAC SE AVTO LEPO VOZI, JE PA SPORT OPREMA(IMA VSO OPREMO,RAZEN USNJA...)
JAZ SEM GA VRNIL IN V ZAMENO VZEL VECJI AVTO(VZELI SO GA NAZAJ V RACUN,JAZ PA VECJI AVTO)...

LP
Zadnjič spremenil imilet1, dne Pe maj 12, 2006 8:05 am, skupaj popravljeno 4 krat.

dane28
Nov uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a dane28 Če maj 11, 2006 9:13 am

Js osebno sm slišu sam slabe stvari :!: :!: Tko da brez strokovnega mnenja se ne zaletavat :!: :!: :!:

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Napisal/-a imilet1 Pe maj 12, 2006 8:34 am

POZOR!!!!

PRISLO JE DO MANJSIH NEPRIJETNOSTI,NAMREC ZA TISTEGA PEUGEOTA 307 PISE DA SO KILOMETRI VRNJENI IN SE PAR NEGATIVNIH STVARI....KAR PA NI PRISLO IZ MOJE TIPKOVNICE(namrec s kolegom sva se nekaj spicila-ta pa ima moje upor.ime in geslo prakticno ze od samega zacetka odkar sem clan a.com)Tako da je tiste lazne informacije on napisal ter se mi hotel kao neki mascevati...Avto je bil vrnjen zato,ker sem v zameno vzel vecji avto za prakticno ist denar, ne pa zaradi kilometrov!!!!

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Napisal/-a imilet1 Pe maj 12, 2006 8:36 am

Prave informacije!!!!

TA AVTO 307 JE BIL PRI MENI 2 MESECA IN KO SEM KUPIL AVTO JE IMEL 73.000KM, POTEM SEM GA PELJAL NA TESTER IN JE PREBRAL DA JE LETOS IMEL REALNIH 71.000KM(BIL JE MENJAN VZTRAJNIK) IN POTEM JE SE IZPISAL 46.000KM(ZA 6 MESECEV PREJ).DRGAC SE AVTO LEPO VOZI, JE PA SPORT OPREMA(IMA VSO OPREMO,RAZEN USNJA...)
JAZ SEM GA VRNIL IN V ZAMENO VZEL VECJI AVTO(VZELI SO GA NAZAJ V RACUN,JAZ PA VECJI AVTO)...

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Pe maj 12, 2006 8:44 am

WTF :?
Slika

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Napisal/-a imilet1 Pe maj 12, 2006 8:45 am

JA, DOGAJA SE PAC!!!

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Pe maj 12, 2006 8:48 am

Bomo mal pod ključ dal, da ne bo več dogajal :?
Slika
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov