Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Madnesss
Nov uporabnik

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Madnesss Ne maj 14, 2006 2:53 pm

Inanna je napisal/-a:c 3

zdej sem zvedela, da ta ki mi je usel po 7 minutah se ni kupljen. so dali le 40 000 sit are. in morajo se kredit dobit, ce sploh. tipu je pa full zal ker ga ni meni prodal....bi mu dala 50 000 vec kot oni. zdej pa, a se da kej naredit se?? ga lahko prepricam?

Ce mu to naredis ni lepo od tebe, tudi ce si zelo zelis ta avtomobil...ker pomisli da bi bila ti na njegovem mestu? kako bi reagirala?

LP

Inanna
Nov uporabnik

Napisal/-a Inanna Po maj 15, 2006 3:04 pm

ce mu kaj naredim? sej itaq nimam kej... ponudila sem vec in to je to... nic nepostenega. tako se pac dela.are pa res nimam namena preplacat.zdaj pa, ce ne dobijo kredita lahko kupim avto, drugace ne.
sicer so pa oni nat....li tega prijaznega gospoda, da ga je prodal toliko pod ceno, sploh ni vedel kaj dela...se zgodi

XTR
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a XTR Po maj 15, 2006 4:57 pm

AXioN je napisal/-a:Ga prepricujem, ker je avto tko sestavljen da se cudis, uzadnic bi se kmal ubil, ker bremze niso prijele :shock: , potem na sredinski konzoli pol luck ne dela, klime si tudi priblizno ne morem prav nastimat, ker je sam ful mraz al pa je vroce, vsa armatura se trese kot da bi bila zataknjena gor, hupa dela ce je lepo prosis, ful je nepregleden, ceprav se visoko sedi, najvecja zalost je pa to, da je avto se kar v garanciji, ampak na uradnem servisu ne znajo ustimat..
Seveda se pa tukaj najde tudi kaksna pozitivna stran, kot je recimo poraba-ce ga jst vozim je poraba(izven mesta) okrog 3.5l(po racunalniku seveda), pa lego na cesti ma dobro, oblika je lepa..

Očitno še en nezadovoljen lastnik C3. :? Na servisu ti pa reče "nimamo to kaj rihtat, tako je narjen". :x Jaz se tudi samo še s porabo tolažim.

Inanna
Nov uporabnik

Napisal/-a Inanna Po maj 15, 2006 5:16 pm

a so res tako slabi??? le doloceni letniki ali kar vsi po vrsti???
a pol naj res raje punto 2004 letni gledam kot oci pravi?
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov