ka res noben ne ve če je ta avto vredu? Če kdo ve kaj kakšne so kaj dobre pa slabe lastnosti naj piše! Al pa če kdo ve za kakega lepega pa dobro ohranjenga naj pove!
jaz mam corso Gsi, ma 1.8 16v motor...pa je poraba 9,8. RC pa ma 2.0, tak da kaj te vem:) velika poraba:) odvisno zakaj kupuješ avto, je mali, hiter, nič kaj prostorn.. Jaz če bi še enkrat kupoval se bi druagče odločil...v kaki smeri limuzine ali pa karavana. Je pa čist odvisno kaj hočeš...
poraba je cist odvisna od tebe..pa kje se bos vozil.ce bos delal relacije ti bo pil tam okrog 8-9. po mestu pa ne racunaj nic manj kot 12-13 l.sam imam 206 s16 in mi pije po mestu 11l.ce mislis sparat z bencinom potem to ni zate:)
Kar se tiče porabe niti ni tolko res. Clio RS pije lepa vožnaj relacija 7-8, mestna od 8-11 in nič več. Edino če bi ga nonstop tiščal. Avto je prava raketa.Ima 10KM več. V performansu sta pa čisto enaka! S tema da Clia dobiš za manj denarja kot RC. Z nobenim nebi falil, če rabiš igračo za na cesto
TUNING_BOY je napisal/-a:Mene pa zanima če ve kdo kakšna je poraba pri teh avtomobilih in če se splača kupit tak avto! Me zanima ker ga imam namen kupit! Hvala za nasvete!
O to pa nebo držalo.Peugeot 206rc je nad 131 kw se pravi je v najvišjem razredu.Brez bonasa okrog 340.000 clio 172 pa pade v en razred nižje.Perpormanse pa so skoraj enake pri obeh avtih.
Izvenmestna poraba (l/100 km) 6
Mestna poraba (l/100 km) 11
Mešana poraba (l/100 km) 8
Drugače pa je to poraba po podatkih proizvajalca
Vir http://www.peugeot.si
My bad sm mel skos v mislih 132kw oz 180ps porabo proizvajalca pa kr pri miru puste.. J. ga 177 konjev treba futrat, kar je manj kot 13l ke čist solidna poraba za taka avto...
Drgač pa zna bit večja izbira pr RS-u, pa tut 20ka zna bit še bolj problematična...