Napisal/-a _cash1_ So maj 20, 2006 9:16 pm
Torej......prosim za nasvete glede nakupa omenjenega avtomobila....še nekaj podatkov....avto je letnik 2002,modelno leto 2003 ter si lasti opremo Elegance (4 airbagi,ABS,avtomatska klima,alu platišča....).Cena okoli dveh milijončkov:
Želel sem si kupiti bencinsko varianto (1,6 ali 1,8 16v),vendar se prvih praktično ne dobi,druge pa so v glavnem dediščina naših modrih angelov (bele barve).Tako da bom vsaj začasno presedlal na dizla.Letno naredim okoli 15 kkm ,pač imam službo zelo blizu.
Konkretno me pa zanima od LASTNIKOV ali POZNAVALCEV,na kaj moram še posebno paziti pri nakupu omenjenega avtomobila!Avtomobil je iz Italije uvozila Avtotehna in se prodaja v njeni prodajni mreži.Najprej mi to ni bilo všeč,ko pa sem si ogledal nekaj naših avtomobilov in jih primerjal z uvoženimi,sem bil kar malce presenečen,kako znamo pri nas uničiti avtomobile.Pač sem se s tem sprijaznil,pa še opremo ima bolj bogato kot naše,kar tudi nekaj šteje.Avto ima kao nekaj manj kot 100kkm,vendar je zastopnik že naredil osnovni servis in daje pol letno garancijo na avto.
Pripravljen sem na vsakršno umestno informacijo,tako slabo kot dobro.Prosim ne zasipajte teme z neumestnimi forami kao opel podn,pa rjavi...pa prešvoh avto,pa izberi raje.....pa pojdi na opelforum...Trenutno vozim opla (že tretjega po vrsti) in sem s firmo zelo zadovoljen.....vendar so bili vsi bencinarji,tako da se obračam na forum po kakšen uporaben nasvet ......lp