Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
tj
Novinec

Kraj: Polzela

Napisal/-a tj Sr dec 08, 2004 7:46 am

Pug! je napisal/-a:Jeba tole. Smo dal skoz. Ni tok problem napaka na vozilu kakor odnos do kupca. Pizza jim materna Petri zajermani! :evil:

Men je ime Peter, tk da mal pazi... ;)

lp
Slika
Caliber CA1375 + Blaupunkt VW300 + Missy Elliott: "Pass That Dutch" = 142dB

Uporabniški avatar
RoZleht
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a RoZleht Sr dec 08, 2004 9:24 am

ok ... ni v kontekstu peugeota, ampak ok ... mam renaulta ... in pac k sm ga kupu (moj prvi avto) pac nisem mel pojma kaj kupujem ... kupu sm pa v bistvu zje... avto ... naivnost ... in pac odkar ga mam, ga vozm k malgaju na servis ... kar se mene tice so oni najboljsi serviserji ... zrihtajo dobr, pa k kej rihtajo (jst nevednez skos sprasujem kva je to, kva je ono) in mi mehaniki vse razlozijo, pa se ful so prjazni ... od sefov, do mehanikov ... se rekl so mi ce hocm, da bi lahk prsu k njim delat ... :) ... avto dela kot urca zdej ... edin se homologacijo morm postimat :( ... uzivejte vsi skupi, pa velik srece vam zelim!!!

Uporabniški avatar
Gregzhyi
Nov uporabnik

Napisal/-a Gregzhyi Pe jan 28, 2005 1:23 pm

307ko vozil h Kavčiču Milje pri Kranju. Tudi kupljen tam.

Nakup - zadovoljen (sploh s popustom) :D. Servisi - načeloma zadovoljen. Rihtal vse kar sem rekel. Če niso vedel so kar menal. Npr. ko so mi bremze mal bl cvilile so mi zamenal ploščice za nove. Ko sem joku nad katalizatorjem je šefe reku "ni blema bomo menal v garanciji", avto pa star skor dve leti (garancije je imel takrat moj eno leto). Verjetno so kril garancijo s katero drugo.

No v glavnem to ravno ne govori o njihovi ekspertizi, ampak jaz sem bil zadovoljen.

Majo pa nekateri tudi pripombe čez ta servis. Verjamem.

Aja še to. Katalizator (takrat še nisem vedel, samo svetil pa piskal je po armaturki, da onesnažujem okolje) mi je riknu na soboto, v nedeljo sem moral pa na pot. Grem na AH Vič (ker so v soboto odprti), da nej pogledajo ka je. Odnos do stranke u k...u. Un serviser se je neki motovilu okol računalnika pa mal resetiral pa se mal nasmihal pa spet mal resetiral in on men neki banane prodaja (men pa programiranje mal profesija). Pa pride en stari, kaj je z njegovim avtom in mu majster reče , da se je razsul menjalnik, pravi "ja nč menat bo treba". Sem mislil kar rešilca klicat, da bo oča kap. 307 ven iz garancije pa menjalnik adijo. V glavnem nonšalanten zajebantski odnos do stranke. No takrat so me vidl zadnjič. In mi frajer reče da tokrat mi ne bojo računal. Ja kva ste pa naredl, banda pokvarjena ?!?! Še kar mi vse svet po avtu.
Tejkitizi

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _Jerry_ Pe jan 28, 2005 10:45 pm

Kulj in nasplosno zabaven opis... :EE Take rabimo :bow Upam da se bo stevilo tvojih prispevkov se povecalo ;) Ker takih v stilu "Ej stari ker spojler si nej namuntiram da mi plavi naujo tezil s homolomogetivariazacijo pa kuko bi zvezu tele modre ledice" sem namrec ze rahlo sit... :lol:

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Pe jan 28, 2005 11:16 pm

Nam so na VW servisu ukradl gumo is prtlaznika :shock: nova guma+lita feltna, nakar fotr opaz v avtu železno veltno + gumo z skor nc profila :shock: Pi*da jim matrna ena... res. Nardijo to šterim pa majo komplet gum... grr :-:o <- x 100. Tisto da zamenajo in zaracunajo 1000 stvari k jih ni treba zamenat je itk ze...mnja :roll:
Pesda zj ne vem kam je fotr takt pelu...napisem ju3 :)
Sicer ni taprava tema tole sam useen :? sm mogu napisat :?
"edit": na Letališki se mi zdi... Kondor

gorazd bregant
Nov uporabnik

Kraj: jesenice

Napisal/-a gorazd bregant Če feb 24, 2005 11:48 pm

No jaz se pa prvič oglašam! Vozim peugeot 307 xs hdi. Z njim nimam nobenih težav. še manj pa s servisom Peugeot Avto Partner Jesenice! so korektni in strokovni! je pa res da nimamjavascript:emoticon(':D')
Very Happy z avtom nobenih težav! 1. lastnik, 100k kilometrov. Naj tako ostane. Lep pozdrav vsem!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če feb 24, 2005 11:53 pm

gorazd bregant je napisal/-a:No jaz se pa prvič oglašam! Vozim peugeot 307 xs hdi. Z njim nimam nobenih težav. še manj pa s servisom Peugeot Avto Partner Jesenice! so korektni in strokovni! je pa res da nimamjavascript:emoticon(':D')
Very Happy z avtom nobenih težav! 1. lastnik, 100k kilometrov. Naj tako ostane. Lep pozdrav vsem!

Evo, od zdj naprej js hodm na Đesenajs. Sm od kr dostih že slišal, da so vredu. Če bo sploh kej treba ;)
Slika

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko Pe feb 25, 2005 12:41 am

Pugi je napisal/-a: Če bo sploh kej treba ;)

mmm bo treba , bo treba :P
sej veš kolektorji, pa bremze.......

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe feb 25, 2005 12:50 am

Gricko je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a: Če bo sploh kej treba ;)

mmm bo treba , bo treba :P
sej veš kolektorji, pa bremze.......

to vse doma nardimo ;)

kolektor je nov, bremze pa itak ne bojo original...
Slika

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko Pe feb 25, 2005 12:58 am

Pugi je napisal/-a:kolektor je nov, ...

ja sej tudi prejšni je bil :P
mah sej veš to je pugi!!!
jaz sem se že navadu :lol:

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe feb 25, 2005 7:08 am

Gricko je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a:kolektor je nov, ...

ja sej tudi prejšni je bil :P
mah sej veš to je pugi!!!
jaz sem se že navadu :lol:

Hm, kolikor smo ga preučili je ta kolektor čist drugač narjen, pa drugi materjali so. Se prav so se zavedli svoje napake, sam povedat pa ne an. Vglavnem - če mi pa ta shodi, bom pa raj delal ko k****n in dam potem tistih 100+KSIT, da se znebim te pm. Angleški pregovor pravi - nismo tako bogati, da bi poceni kupovali...
Slika

Uporabniški avatar
Rain
Novinec

Kraj: Tržič

Napisal/-a Rain To apr 12, 2005 8:28 pm

meni so, sicer ko sem peljal skuter (kupil sem ga pri njih) na servis h Kavčiču v kranju na servisu menjali reci, katere sploh nebi bilo potrebno (itak, po 3k kilometrih so sli menjat CELO in neposkodovano ter cisto (pucal sem jo enkrat na 14 dni) gobico za filter. seveda so jo mastno zarajtali. jst butl nism pogledu na racun sploh, ampak sem samo placal ter sel, ker sem cakal skor eno uro, da so posravfali tistih 6 sravfov, kolkr jih motor sploh ma... :roll: ) Tja sem peljal 2x, pa se to samo zaradi garancije. zdj vozim h lokalnemu majstru, ki mi stvar naredi ene 10x ceneje :twisted:

Pa se enemu, k ga poznam, so isto zarajtali reci na avtu (motorcek za brisalce itd...), so pa avto zgolj preparkirali na parkiriscu in naredili racun. :x ker pipnil se ga ni noben :x

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Shatzy Sr maj 24, 2006 12:49 pm

Torej, na ker servis se splača pelat pugija? Ena kolegica ma probleme z 206ko.

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx Sr maj 24, 2006 1:16 pm

rodex radomlje
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov