307ko vozil h Kavčiču Milje pri Kranju. Tudi kupljen tam.
Nakup - zadovoljen (sploh s popustom)

. Servisi - načeloma zadovoljen. Rihtal vse kar sem rekel. Če niso vedel so kar menal. Npr. ko so mi bremze mal bl cvilile so mi zamenal ploščice za nove. Ko sem joku nad katalizatorjem je šefe reku "ni blema bomo menal v garanciji", avto pa star skor dve leti (garancije je imel takrat moj eno leto). Verjetno so kril garancijo s katero drugo.
No v glavnem to ravno ne govori o njihovi ekspertizi, ampak jaz sem bil zadovoljen.
Majo pa nekateri tudi pripombe čez ta servis. Verjamem.
Aja še to. Katalizator (takrat še nisem vedel, samo svetil pa piskal je po armaturki, da onesnažujem okolje) mi je riknu na soboto, v nedeljo sem moral pa na pot. Grem na AH Vič (ker so v soboto odprti), da nej pogledajo ka je. Odnos do stranke u k...u. Un serviser se je neki motovilu okol računalnika pa mal resetiral pa se mal nasmihal pa spet mal resetiral in on men neki banane prodaja (men pa programiranje mal profesija). Pa pride en stari, kaj je z njegovim avtom in mu majster reče , da se je razsul menjalnik, pravi "ja nč menat bo treba". Sem mislil kar rešilca klicat, da bo oča kap. 307 ven iz garancije pa menjalnik adijo. V glavnem nonšalanten zajebantski odnos do stranke. No takrat so me vidl zadnjič. In mi frajer reče da tokrat mi ne bojo računal. Ja kva ste pa naredl, banda pokvarjena ?!?! Še kar mi vse svet po avtu.