poraba? kako je z nadaljno prodajo?
kaj se kvari, slabosti?
skratka, nekaj mnenj iz prve roke rabim.
tnx

pa ne rabim komentarjev kok je avto grd, to sam vem

maniaxxx je napisal/-a:maccek_21 je napisal/-a:men je avto lep![]()
amapk samo črn oz rumen
drgač pa edina bl očitna slabost je bla tisti motorček al kaj že...variator faze oz nek podobnega....tko k skoraj pri vseh alfah oz fiatih
Si prepričan da ma ta avto variator faze?
f4676 je napisal/-a:Ja avto ima variator faze 100%. Motor je namreč od Alfe samo glava motorja je drugačna. Info iz prve roke. Jaz imam avto že dve leti pa z njim ni nobenih problemov.Edina težava je z nadomestnimi deli (npr izpušni lonci..), ker ni praktično nobenih ponaredkov.Notranjost seveda ni razkošna z prostorom ampak tega niti ne moreš pričakovati od roadsterja. Tisti, ki pričakuje kaj takšnega nima najbolj razčiščenih pojmov. Moraš pa se zavedati bistva tega avta. To je avto za uživanje v dvoje brez kompliciranja glede prtljage ipd. Če te zanima kaj bolj podrobnega pa vprašaj. Samo vedi da je roadster droga
AbartH je napisal/-a:f4676 je napisal/-a:Ja avto ima variator faze 100%. Motor je namreč od Alfe samo glava motorja je drugačna. Info iz prve roke. Jaz imam avto že dve leti pa z njim ni nobenih problemov.Edina težava je z nadomestnimi deli (npr izpušni lonci..), ker ni praktično nobenih ponaredkov.Notranjost seveda ni razkošna z prostorom ampak tega niti ne moreš pričakovati od roadsterja. Tisti, ki pričakuje kaj takšnega nima najbolj razčiščenih pojmov. Moraš pa se zavedati bistva tega avta. To je avto za uživanje v dvoje brez kompliciranja glede prtljage ipd. Če te zanima kaj bolj podrobnega pa vprašaj. Samo vedi da je roadster droga
Jst tut premisljujem o Barchetti. Bi si jo kr nabavu, sam me zanima kako je kej s povpraševanjem v SLO. A se zadeva da prodat, al je to bl težava?
Gledou sm pa letnik 96, s klimo, nekej čez 60.000 km-jev.
Kolk prbližno pa pride registracija?
LP, AbartH
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov