killah bee je napisal/-a:Tko, podeljena sta bila dva opozorila. Če se bo to nadaljevalo bodo potrebni drugačni ukrepi
P.S.: Če nimate kaj pametnega napisat, ne pišite. Če vas kdo sprovocira, enostavno spreglejte tak post in obvestite moderatorja. Naloga le njega je utišat take osebke, ki provocirajo, žalijo in podobno. Ne spuščajte se na enak nivo kot vaš predhodnik in enostavno ignorirajte uporabnika.
Včasih se počutim, kot da so vozniki na tem forumu nedozoreli svojim letom in ne znajo brzdat svojih hormonov

Glej ga, glej gospoda moderatorja al karkoli si že tu. Trudite se dvignit nivo foruma, ga narediti strokovno podkovanega …. , s to reakcijo name pa ste z mojega vidika dokazali, da je to navaden čvek o avtomobilizmu !
Kaj je provokacija - neki podatki, ki so neresnični ali to, da nekdo pove in dokaže, da so neresnični ?
Če bi bil ti kot in ostali, ki urejate te strani in skrbite za zgoraj naštete cilje potem, bi popravili oz opozorili avtorja oz avtorje, ki piše z mojega vidika kratko malo neumnosti oz neresnice, o dejstvih, ki sodijo med osnovne pojme avtomobilizma.
S tem, ko kazujete mene, ki hočem zgolj obrazložit neresnice, jo podprem z dejstvi in dokazi, in soglašate z njimi, strokovno povedano podpirate čvek o avtomobilzmu, ne pa neke strokovne debate. In če podpirate čvek potem lahko upravičeno dvomim o vaši strokovnosti.
LP