marsus je napisal/-a:Pozdravljeni.
Zanimam se za nakup Dacia logan.Zanima me če je tukaj gor kakšen uporabnik te znamke in če lahko pove svoje mnenje o tem avtomobilu.Sicer pravijo mal denarja malo muzike,ampak kar se tiče cene je za moje pojme kar ugoden nakup.Seveda pa me zanima tudi kvaliteta.
Hvala.
maniaxxx je napisal/-a:Mam sam corso, pa vrjem da je za svojo majhnost ful prostorna..vseakor bolj kot seat..Nisem jo pa svetoval ker nekak ni v istem velikostnem razredu kot logan ceprav je neprimerno boljsi avto ( vsaj zame)...elantra ipd je pa primerljivo prostorno....
Za ta denar dobis ze alfo 166 al pa 156..ki sta skoraj tak lepi kot logan![]()
Media3 je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Mam sam corso, pa vrjem da je za svojo majhnost ful prostorna..vseakor bolj kot seat..Nisem jo pa svetoval ker nekak ni v istem velikostnem razredu kot logan ceprav je neprimerno boljsi avto ( vsaj zame)...elantra ipd je pa primerljivo prostorno....
Za ta denar dobis ze alfo 166 al pa 156..ki sta skoraj tak lepi kot logan![]()
Moja cordoba je zelo prostorna lahko Francija v prtlažnik dam
Mojster Miha je napisal/-a:marsus je napisal/-a:Pozdravljeni.
Zanimam se za nakup Dacia logan.Zanima me če je tukaj gor kakšen uporabnik te znamke in če lahko pove svoje mnenje o tem avtomobilu.Sicer pravijo mal denarja malo muzike,ampak kar se tiče cene je za moje pojme kar ugoden nakup.Seveda pa me zanima tudi kvaliteta.
Hvala.
Najprej - LOGAN je bil zamišljen iz izdelan kot "low budget" avto - preprost in vzdržljiv avto za skromno ceno. Torej z racionalnega vidika težko dobiš boljši avto, sploh pa če se zavedaš dejstva, da je v njem veliko RENAULTA oz komponent njihovih starejši pa tudi aktualnih modelov (CLIO, MODUS, MEGANE, LAUGNA - celo "šepec" ESPACE-a).
Na drugi strani, če pomisliš, da zanj odštetješ 1,8 mio SIT za 1,4 l motor, pri tem pa še nimaš ABS-a, klime, varnost je pomanjkljiva, energonomija je slaba ... potem ugotoviš slabšo stran racionalnosti
Jst osebno bi v tem primeru (če ostanemo pri isti znamki oz "žlahti") raje izbral nov CLIO STORIA 1,2 - 75 "konjev" (prejšnja generacija CLIA) - za nekaj več kot 2 mio SIT dobiš - klimo, ABS, lita platišča 15", radio MP3, tonirana stekla ....
Sicer pa - v primeru, da ti je LOGAN na kratko všeč enostavno kupi - pa srečno vožnjo !
Če pa, si v dilemi - testiraj LOGAN, pa ga primerja z recimo omenjenim CLIO-m, ali pa kakšnim konkurenčnim avtomobilom za isti denar. In se na podlagi pridoblejnih vtisov odloči.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov