Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Pupa28
Nov uporabnik

Kateri je boljši

Napisal/-a Pupa28 Sr jun 14, 2006 8:13 am

Moj mlajši brat kupuje prvi avto in se nekako odloča za Lantro. Jaz pa o teh avtih nimam pojma, ker že skozi vozim :vrum Renaulte in VW.

Torej gledal je ta dva:
www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=857133
www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=849344

Kateri je boljši? :?:

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr jun 14, 2006 8:18 am

Mislim pa ce to ni kr en glup post pol pa ne vem kaj je.

Sprasujes kateri je boljsi, od enega ti sploh link ne dela, sploh pa kak pricakujes od ljudi da ti povejo kateri je boljsi. Peljite se do tja, poglejte avto, testna voznja, in se dogovorite za ceno.

Zaradi takih tem je forum tu kot je, vi pa se kr naprej izobcujte uporabnike ki se takim temam samo smejijo.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Jurchi
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Jurchi Sr jun 14, 2006 8:48 am

OK Courage....tuki ti dam pa čist prov....mislm keri posti :roll: :roll:

Pogljete slikico in povejte ker je boljši :noro :bonk

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr jun 14, 2006 8:57 am

Pupa28 naredi tako kot ti je courage napisal. Po sliki noben ne more presodit, kaj je boljše.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
GTA lover
Novinec

Napisal/-a GTA lover Sr jun 14, 2006 9:00 am

nebivedu je napisal/-a:Pupa28 naredi tako kot ti je courage napisal. Po sliki noben ne more presodit, kaj je boljše.

:clapclap :clapclap :clapclap
Alfa Romeo - Cuore Sportivo

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr jun 14, 2006 10:38 am

GTA lover je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:Pupa28 naredi tako kot ti je courage napisal. Po sliki noben ne more presodit, kaj je boljše.

:clapclap :clapclap :clapclap

Kaj bi rad povedal s tem?

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx Sr jun 14, 2006 10:40 am

da si zelo dobro napisal.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr jun 14, 2006 10:50 am

Offtopic on:
Kok mate vi enih problemov!!! :twisted:
Dejte mal pred svojim pragom pomest. Če kdo misli da z veseljem mečem ljudi iz foruma in da z veseljem težim, se orenk moti. Jst osebno nimam nič proti courage-u in ostalim na listi za ban, ki smo jo naredili. Vendar kot moderator na forumu, moram pucat smeti iz tem, ter opozarjat uporabnike na njihove napake in na pritožbe čez njih. In ker je bilo dost pritožb, pa nobenega upanja, da bi se stvari poboljšale smo se odločili za malo bolj hard varianto čiščenja foruma. In tako se bo tudi nadaljevalo. Tisti, ki bo preveč smetil, ne bo več kot dvakrat opozorjen(sedaj preko ZS) v tretje leti iz foruma.

Offtopic off.

Ane!!!

Uporabniški avatar
GTA lover
Novinec

Napisal/-a GTA lover Sr jun 14, 2006 11:33 am

nebivedu je napisal/-a:Offtopic on:
Kok mate vi enih problemov!!! :twisted:
Dejte mal pred svojim pragom pomest. Če kdo misli da z veseljem mečem ljudi iz foruma in da z veseljem težim, se orenk moti. Jst osebno nimam nič proti courage-u in ostalim na listi za ban, ki smo jo naredili. Vendar kot moderator na forumu, moram pucat smeti iz tem, ter opozarjat uporabnike na njihove napake in na pritožbe čez njih. In ker je bilo dost pritožb, pa nobenega upanja, da bi se stvari poboljšale smo se odločili za malo bolj hard varianto čiščenja foruma. In tako se bo tudi nadaljevalo. Tisti, ki bo preveč smetil, ne bo več kot dvakrat opozorjen(sedaj preko ZS) v tretje leti iz foruma.

Offtopic off.

Ane!!!

Offtopic on:
Stari, u izi...Pa kaj misliš da mam cajt in voljo zdej pogrevat tist kar ste (smo) imeli te dni v temi Uporabniki za ban? Ah, daj no mir. Točno to sem hotel povedat, da si prav povedal. Neumni posti oz. teme pač (spet) in dober komentar s tvoje strani. Ne pizdi na zadeve, katerih sploh ni, OK?
Offtopic off.
Alfa Romeo - Cuore Sportivo

Uporabniški avatar
Pudgar Uroš
Novinec

Re: Kateri je boljši

Napisal/-a Pudgar Uroš Sr jun 14, 2006 11:55 am

Pupa28 je napisal/-a:Moj mlajši brat kupuje prvi avto in se nekako odloča za Lantro. Jaz pa o teh avtih nimam pojma, ker že skozi vozim :vrum Renaulte in VW.

Torej gledal je ta dva:

Pri vsakem nakupu rabljenega avtomobila obstaja določeno tveganje. Jaz s hyundai na splošno nimam slabih izkušenj, iz slik pa se da razbrati samo zunanji izgled in zgleda lepo ohranjen. Za ostalo pa najbolje da se tvoj brat dobi z lastnikom. Največ se mi zdi da se razbere iz prodajalca samega. Eni bi te še mrtve nategovali, če bi s tem kaj pridobili...
Drugi link pa ti ne dela.
Vso srečo pri nakupu!

Lp, U.

M
Stalni uporabnik

Napisal/-a M Sr jun 14, 2006 1:47 pm

Pa še to: dober fotoaparat, prava svetloba, pa seveda nekdo, ki se mu vsaj približno sanja, bo iz totalne podrtije brez photoshopa naredil fotko, da bo avto zgledal totalno lep.

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Sr jun 14, 2006 10:16 pm

Pudgar Uroš je napisal/-a:
Pupa28 je napisal/-a:Moj mlajši brat kupuje prvi avto in se nekako odloča za Lantro. Jaz pa o teh avtih nimam pojma, ker že skozi vozim :vrum Renaulte in VW.

Torej gledal je ta dva:

Pri vsakem nakupu rabljenega avtomobila obstaja določeno tveganje. Jaz s hyundai na splošno nimam slabih izkušenj, iz slik pa se da razbrati samo zunanji izgled in zgleda lepo ohranjen. Za ostalo pa najbolje da se tvoj brat dobi z lastnikom. Največ se mi zdi da se razbere iz prodajalca samega. Eni bi te še mrtve nategovali, če bi s tem kaj pridobili...
Drugi link pa ti ne dela.
Vso srečo pri nakupu!

Lp, U.

Pozdravljeni

Pri takem nakupu in za tako ceno nimaš kaj dosti za zgrešt. Glede hyundaya po svoje so dobri motorji imajo malo večjo porabo olja ter po vrhu imajo slabši pleh. W so dost boljši in zanesljivi od hyundaya sicer pa drugi link ne dela in ne morem ti svetovat......še enkrat bom povdaril ti pokliči prodajalca in se zmeni za ogled, ko boš prispel tja poglej najprej če je vreden sploh nakupa takoj reči da bi avto peljal k mehaniku na pregled, če bo odklonil prekini kupčijo, če te zanima glede nakupa kar koli samo vprašaj-domrodošel na forumu
Tukaj imaš link do porabe:
http://www.poraba.com/avrage_car.php

lp

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim Če jun 15, 2006 3:39 am

Pupa28 je napisal/-a:Kateri je boljši? :?:

pupa28, tako je res težko karkoli reči.
če nimate možnosti si avtomobil ogledati s kakšnim mehanikom (močno priporočam),
si pomagajte vsaj s temi napotki za kupovanje rabljenega vozila
lp pilgrim

Uporabniški avatar
gligo
Nov uporabnik

Kraj: sg

Napisal/-a gligo Če jun 15, 2006 9:04 am

Prvi se mi spoh ne dopade,drugega pa ne vidim. :lol:
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Clancy in 6 gostov