Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

pohcy
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a pohcy Sr jun 28, 2006 9:06 am

leoCar je napisal/-a:
pohcy je napisal/-a:Mazda ni v redu?

Zakaj pa Mazda nebi bila vredu :?:
Mam kolega ki jo ma pa je zelo zadovoljen, enih 100k km pa nobenih
problemov.
Pa se zelo lepo so narejene, avto daje zelo dober obcutek za volanom, podvozje je
lepo nastavljeno sportno in hkrati tudi udobno.

?? Kdo pa je reku, da ni v redu?? Eden je omenjal, da sem izbral avtomobile, ki so tik pred glavnim servisom oz. imajo okoli 100.000km. Ker jih ima mazda okoli 60.000, sem ga vprašal, kaj meni o mazdi. Men je krasen avto, trpežen, pa v tem primeru še SLO lastnik...

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Sr jun 28, 2006 9:32 am

Od naštetih avtomobilov ne boš z nobenim zgrešil.

Določene Mazde 6 so imele težave s sklopko, kaj drugega slabega pa ne znam povedati.
Glede 2.5 V6 TDI motorjev so mnjenja deljena. Meni so sicer všeč, se pa o njih tudi od poznavalcev sliši o precej "šlampastih" napakah, pa tudi nasplošno je 1.9TDI bolj varčna izbira.

Pojdi pogledat par izbranih avtomobilov in se poskusi dogovorit za testno vožnjo, vsaj par kilometrov, da vidiš, kako ti ustrezajo in se potem na podlagi tega odloči, kater je pravi.
Slika

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx Sr jun 28, 2006 9:53 am

mazda 6 brez dvoma. Je zelo kakovostna trpežna, ma najmanj prevoženih od vseh, SLO lastnik..sploh ne razmisljaj ampak zagrabi, da ti jo kdo ne spelje ;)

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Sr jun 28, 2006 10:05 am

Js sm pa za mondeota, ker smo ga mel doma(sicer tddi 115konjev) in ma avto res velik prostora na vseh sedežih + velik prtljažnik, ki ga malo j**e edino streha ki se začne spuščat proti zadnemu delu in nimaš take višine kot v passatu ki je uzadi bol škatlast. Ma pa tut zlo doro lego, edino na dolgih ovinkih malo "plava" ker je pač ladja pa še dolge hode vzmeti ma. Notranjost tut nima velik slabosti, obvolanskega upravljalca radijasm se pa js hit navado, sedeži so ubistvu foteli(vsaj pri ghia opremi) motijo pa premali zunanji špegli in pa za moje pojme premala zadnja šipa, čeprav se ga da kr lepo parkirat.
LP Rok

pavko
Nov uporabnik

Kraj: križ

Napisal/-a pavko Sr jun 28, 2006 11:47 am

Moj nasvet je zagotovo Toyota, s tem avto zagotovo nimaš kaj falit, Sam sm vozil kar nekaj Toyot in avto ti res zaradi udobja, lege, vodljivosti in praktičnosti zleze pod kožo.

Dobra izbira je prav tako mazda-ki je meni osebno tudi najlepša.

Tudi volvo V70 bi bil dobra izbira, vendar pa je tu stvar okusa nekaterim so lepi drugim grdi, je pa zelo trpežen avto, za ta denar bi dobil sicer 2002letnik in tudi če je kašen kilometer čez 100000 naj nebi bilo problemov. In če imam prave informacije turbine niso renaultove.

Odločitev pa je seveda tvoja-najbolje da čim več sprobaš preden kupiš.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov