tha_man je napisal/-a:Mi ga imamo že od leta 98, pa je čist kul avto. Kakih posebnih problemov do sedaj ni bilo (ima nekaj manj kot 90000 km), osebno mi je lepši kot Accent. Pije tam okrog 8, kar je preveč za zmogljivosti, ni pa spet tak hudič. Klimo lahko uporabiš tud kot neke vrste mini turbo (tako da jo izklopiš). Sedeži so zanič (trdi in brez opore ter oprijema), armatura je čist plastična in ima par čričkov, ampak to je nekako za pričakovati. Volan je za moj okus pretrd, prevelik, pretanek in ne ponuja nobene povratne informacije, ampak za tak tip avta je ok. Avto je precej okreten in začuda kar pregleden (manevriranje po mestu neprimerno lažje kot z Alfo, ki jo sedaj vozim), je tudi zadovoljivo prostoren v notranjosti. Na čudno lego v ovinkih se je treba samo navadit. Ni za divjanje, ampak se da vseeno kar hitro peljat in se čist kul drži, le občutek imaš kot da plavaš. Jaz sem od začetka zelo nezaupljivo fural, pol pa sem se navadu in ni problema.
Za svoj denar IMO dobiš kar dosti avta, ki je načeloma precej zanesljiv, malce pretirano porabo pa več kot odtehta nizka cena.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov