VELOCIRAPTOR je napisal/-a:o skorjancu nimam nč slabga za povedat, pač itak ni najbol posten sam kdo pa je še dans?
bimbambom je napisal/-a:Torej, naslov vse pove. Ker se nočemo nahecati s prodajalcem, me zanima, kaj menite o tej ponudbi:
<http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=898699>
Smo klicali. Očitno gre za uvoz iz Italije. Hecno se mi zdi, da identičen avto ponujajo pri Avto Škorjanec, tudi iz Celja.
Imate že izkušnje z omenjenima ponudnikoma?
Lep pozdrav
tristan01 je napisal/-a:VELOCIRAPTOR je napisal/-a:o skorjancu nimam nč slabga za povedat, pač itak ni najbol posten sam kdo pa je še dans?
No o tem nebi zgubljal besed, če bi poznal razmere v Celju, pa bi vedel, da ta avto ne prodaja Škorjanec, temveč nekdo drug, stoji pa na tistem prostoru. Kolikor je meni znano Škorjanec sam nima veliko svojih vozil tam notri, ampak so to vozila predvsem raznih (konjskih)mešetarjev, po katerih celje slovi.
LP Tristan01
PS: pa še to če se gre za isti avtomobil, je to od prvega lastnika v SLO (št lastnikov v tujini kot običajno neznano).
PSS: Če se ozreš po Mariborski v Celju (lahko kar v tistem križišču), boš opazil da tudi v večjih avtohišah kraljujejo rabljena vozila tujega porekla.
VELOCIRAPTOR je napisal/-a:tristan01 je napisal/-a:VELOCIRAPTOR je napisal/-a:o skorjancu nimam nč slabga za povedat, pač itak ni najbol posten sam kdo pa je še dans?
No o tem nebi zgubljal besed, če bi poznal razmere v Celju, pa bi vedel, da ta avto ne prodaja Škorjanec, temveč nekdo drug, stoji pa na tistem prostoru. Kolikor je meni znano Škorjanec sam nima veliko svojih vozil tam notri, ampak so to vozila predvsem raznih (konjskih)mešetarjev, po katerih celje slovi.
LP Tristan01
PS: pa še to če se gre za isti avtomobil, je to od prvega lastnika v SLO (št lastnikov v tujini kot običajno neznano).
PSS: Če se ozreš po Mariborski v Celju (lahko kar v tistem križišču), boš opazil da tudi v večjih avtohišah kraljujejo rabljena vozila tujega porekla.
aja? nism vedu, sej se mi je skoz zdelo mal sumnjivo od kdaj se v celju proda tok kii..no hvala za informacijo, sem mislil da so tisti avti od skorjanca ki pa naj ne bi bil tak nategator.
Drugače pa je celje raj za svercerje, tak da mi je to znano...
kaj pa Šargi? Ma verjetno najbolj ociscene avte v sloveniji pa kokr sm gledal niso iz uvoza ( vsaj ne vsi).
lublancan je napisal/-a:VELOCIRAPTOR je napisal/-a:tristan01 je napisal/-a:VELOCIRAPTOR je napisal/-a:o skorjancu nimam nč slabga za povedat, pač itak ni najbol posten sam kdo pa je še dans?
LP Tristan01
aja? nism vedu, sej se mi je skoz zdelo mal sumnjivo od kdaj se v celju proda tok kii..no hvala za informacijo, sem mislil da so tisti avti od skorjanca ki pa naj ne bi bil tak nategator.
Drugače pa je celje raj za svercerje, tak da mi je to znano...
kaj pa Šargi? Ma verjetno najbolj ociscene avte v sloveniji pa kokr sm gledal niso iz uvoza ( vsaj ne vsi).
ha ha ha, tale šargi
pršu iz lj u celje auto gledat, kao nekadilski, nekaramboliran...
zuni se vid kje je barvan, odpreš vrata padeš dol ker tolk smrdi po čikih, zažgani zici
smo gledal puntiča, na netu cena 380, na avtu cena 470
grem notr, modelu povem da je pač tolk na netu cena, pa reče ni panike lahk tud za tolk prodam![]()
![]()
un model k je lih auto kupu pa biu u pisarni je sam gledu, kk mi je u pou minute spustu ceno za 90 000 oz 20%
aja pa 2 poslovalnci sta na mariborski a kao drug za druzga ne vejo. grem k enmu, pa ni znou povedat kolk naprej je druga, pa kje pa nč
bimbambom je napisal/-a:Dobro, vsi pravijo, da je treba avto najprej videti. Vse lepo in prav, ampak jaz nisem ekspert. Kaj storiti v tem primeru? Mehankarja pa tudi ne poznam nobenega.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov