Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
mihajlo
Novinec

Napisal/-a mihajlo Po jul 10, 2006 1:51 pm

Od viška ne boli glava - isto velja pri prostoru v avtu.

Ravno sm iz morja - žena, otrok, prtljaga... in osebni avto ranga fokus, golf, niti prbližn ni dovolj za karkoli razn mal šopinga pa voziček. Na srečo obstaja strešni kufr, kamor smo dal balast (brez kšne posebne teže) in zadevo s tem elegantno rešil.

Sem par dni vozu zafiro - to pa je poezija prostora. Pa na ven niti ni tolk velik avto.

Kakorkoli že, raj mam večji avto, k nikamor ne gre kot pa obratno. Seveda govorim kot fotr. Zaenkrat se ne plačuje davka oz zavarovanja na velikost avta.

Uporabniški avatar
LUCKY LUKE
Novinec

Kraj: notranjska

Napisal/-a LUCKY LUKE Po jul 10, 2006 3:49 pm

kej tazga: http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=900966 al pa kj podobnega, kakšno leto starejšega :?:

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po jul 10, 2006 3:57 pm

Mi prodajamo enega Peugeot Boxer ce bota rabla.

:cry
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
martk
Uporabnik

Napisal/-a martk Po jul 10, 2006 6:08 pm

Jaz mam 1.6 16v, tale je malo šibkejša, prostora pa kolikor hočeš. Pa japonc je.
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=899199

TIGRA21
Nov uporabnik

Napisal/-a TIGRA21 Po jul 10, 2006 6:09 pm

Premajhen rabimo avtobus :cry :cry :har

TIGRA21
Nov uporabnik

Napisal/-a TIGRA21 Po jul 10, 2006 6:13 pm

Tisto je za COURAGE(avtobus pa to),drgač pa je ta mazda tud lepa!

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim Po jul 10, 2006 6:41 pm

za družine z enim ali dvema otrokoma so kompaktni enoprostorci tipa scenic, picasso, zafira, almera tino in podobno, al pa multipla, morda celo kakšna honda frv, daleč najprimernejši.
so dovolj veliki, s prilagodljivo notranjostjo, ne prevelikih zunanjih mer, z dobro vidljivostjo, malo višji ...
lp pilgrim

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To jul 11, 2006 7:21 am

Sodelavka ima dva otroka aged 3 leta in 6 mesecev in so iz polota (ki jim je bil dovolj za enega otroka) presaltali na scenica. Zadi dva otroska sedeza, v kuferanu vozicek in gasa. PRavita da sta zadovoljna.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

bimbambom
Nov uporabnik

Napisal/-a bimbambom To jul 11, 2006 8:05 pm

No, se bom pa še jaz oglasila. Prvič. Nisem strokovnjak za avtomobile, sem pa mamica dveh otrok. In ne boste verjeli, štiričlanska družina se lahko čisto udobno prevaža tudi v avtu ranga Fiat Bravo. Za tiste enkrat na leto smo dali gor trugo, pa je bilo. Da pa bi kupovala enormen avto za enkrat na leto - a je smisel?
Tudi meni se zdi neumno kupovati karavana za enega otroka. ZARADI otroka. Ajde, če vam je ta oblika všeč, jo kupite. Meni ni. Samo zaradi otroka je sigurno ne bi kupovala.
Smo bili pa ravno zadnji mesec v postopku nabave avtomobila ravno v tem cenovnem rangu, ki ga omenjaš ti. Naš Bravič namreč nagaja. V igri je bil Ford Focus, pa eventuelno Toyota Avensis, čeprav za ta denar dobiš take dvomljive kvalitete (beri: prek posrednikov, ki jih ni zaupati), mogoče kakšna Mazda ... Velik favorit je bila tudi Škoda Fabia in Octavia. No, na koncu smo pristali pri Nissan Primeri za milijonček. Je limuzina z (vsaj zame) ogromnim prtljažnikom, ki več ko zadošča potrebam štiričlanske družine. Kar velja seveda še za marsikatero drugo limuzino, da ne boš mislila, da navijam samo za Nissana.
Dober nakup!

bimbambom
Nov uporabnik

Napisal/-a bimbambom To jul 11, 2006 8:43 pm

Ja, ko sva bila midva sama, sva za na morje natlačila avto do zadnjega kotička. Potem pač nafilaš glede na kapacitete. Jasno, večji imaš avto, več robe natlačiš noter, potem pa polovice itak ne uporabljaš. :D Ma, letos bomo s Primero carji.

bimbambom
Nov uporabnik

Napisal/-a bimbambom To jul 11, 2006 8:44 pm

martk je napisal/-a:Jaz mam 1.6 16v, tale je malo šibkejša, prostora pa kolikor hočeš. Pa japonc je.
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=899199

Ti pacek, to smo hoteli pa mi kupit!!! :lol: :lol: :lol:
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov