V bližnji prihodnosti nameravam iz Italije uvozt rabljen avto ( sicer sem bil že parkart tam in majo ful lepe golfe povrh pa sploh niso gnili k pr nas so skor vsi, kupu pa ga bi prek neta ) ...star bo cca 15 let gre pa se za osebno vozilo golf 2 po možnosti s petimi vrati,široki odbijači.....doma imam golfa 2 dizl ki pa je karoserija precej boga(ma vse neki skrivlen,porajsan,mal tud že rjavi, pa nč nima opreme niti širokih odbijačev... ) ...no in pol bi iz mojga golfa montiral dizl motor v ta uvožen avto (na mojem avtu je motor resnično odličen pa še po generalki ) ...sedaj pa se zalomi, ker sem neki bral da se ne da uvozt-reg.pri nas nad 7 let str avto kao ne ustreza standartu.....ali bi lahko zamenjal št.šasije niti ne vem kako gre stem.
Sorodne teme že obstajajo po forumu a o uvozu nad ( 10-15 let ) str avto ni teme..(lahko da je kakšna a težko rečem).....sem pa zelo zainteresiran za uvoz tega golfa, ker za moje pojme je za moje potrebe čist vredu avto. Sicer pa so v Italiji res pocen teli golfi pa še Italjanski so povrh(menda boljši).....

lp