Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

SkIDiver
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a SkIDiver To jul 18, 2006 8:35 am

Loopz je napisal/-a:
Pač za tisto stanje je avto kar dobro potegnil čeprav vrjetno 0 v primerjavi, ko se uteče.

Ok, no ne pretiravaj. Neke take blazne razlike med neutečenim in utečenim motorjem spet ni. Je pa res, da se malenkostno pozna, pričakovati bistveno razliko pa je rahlo naivno.

Sem napisal vrjetno, ker s tem nimam izkušenj ;) Pri prevoženih 500km tud ne more bit baš nekih preformans čeprav je avto kr lepo potegnu.

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 To jul 18, 2006 9:01 am

SkIDiver je napisal/-a:Od notranjosti bi se znebil samo tiste gume pri prestavni ročici oz zamenjal z usnjem.

No to je tudi prva stvari, ki bo zamenjana na avtomobilu, model Ghia ima takšno usnjeno.

ShowDown je napisal/-a:Kdo pa je kupil avto brez testne vožnje?

Recimo jaz. In kaj je tu tako čudnega ? Meni ni niti malo žal, še boljši občutek je bil.
Pri določenih kraticah na avtomobilu nimaš kaj zgrešiti. Malce "privlečena" primerjava, ampak vseeno. Če bi kupoval M5, bi čakal da dobim v roke testnega ? Mislim da ne. :)

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz To jul 18, 2006 11:06 am

Hjah, pri M5 res nimaš kaj zgrešiti.

Pri Golfu GTI pa...recimo samo, da mi niti približo padlo na pamet kupiti ga brez poštene testne vožnje, sploh glede na to kako sta izpadli zadnji dve GTI verziji. Pa tudi konkurenca ponuja kar precej. No, če si pa hotel imeti prav Golfa GTI, ne glede na vse, potem te razumem...
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov