LaMar je napisal/-a:Allo folk!!!
Kupujem prvi avto(rabljen) in bi mi prav prišel kak pameten nasvet!!
Zanj sem pripravljen dat cca. 1.4MSIT!
Na leto bom delal cca.25-30k kilometrov. In kaj se sedaj bolj splača kupit dizla/bencinarja?? Moje želje so predvsem kak golf IV(kaki letnik 99), Megane coupe 1.6 16V (kaki letnik 99), in mogoče Clio II al pa kak Punto!!
Veliko sem gledal Golfe IV 1.4 16V!! Kakšno je kaj vaše mnenje o tem avtomobilu?? In pa kaki so stroški vzdrževanja takega Golfa in pa megana coupeja??
Že vnaprej hvala za vsak nasvet!!!
lp M.
LaMar je napisal/-a:Allo folk!!!
Na leto bom delal cca.25-30k kilometrov. In kaj se sedaj bolj splača kupit dizla/bencinarja?? Moje želje so predvsem kak golf IV(kaki letnik 99), Megane coupe 1.6 16V (kaki letnik 99), in mogoče Clio II al pa kak Punto!!
Veliko sem gledal Golfe IV 1.4 16V!! Kakšno je kaj vaše mnenje o tem avtomobilu?? In pa kaki so stroški vzdrževanja takega Golfa in pa megana coupeja??
lp M.
sonček je napisal/-a:LaMar je napisal/-a:Allo folk!!!
lp M.
Golf ni slab nakup kakšn clio al pa punto( to je pa za upokojence k itak ne naredijo v cca 10 letih 100k)...ja dizal se splača dons kupt...sej več ke pa ke pa se prec nabere kilometrov..sam za ta dnar![]()
![]()
pomoje da še mal poglej po drugih avtih pa kr tlle potlej praš.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov