eclipse_R je napisal/-a:ok vse se mi res ne da prebirat.. no jst sm star 20, torej skoraj ravno iz mature pa v življenju nisem dobil drugega, kot ob izpitu (na uporabo!) razbito in zarjavelo nissan micro vredno 30k sit, ki sem jo vozil dobro leto, dokler ni srečen splet okoliščin pripeljal od tega, da je oče menjal avto in skoraj hkrati dobil še zelo dobro ponudbo za službo pa se je odločil nama z bratom pustiti accenta na uprabo (ni najin). Seveda pa plačujeva za čisto vse stroške, ki jih avto prinese..
Ne bi se ravno strinjal s tem, da če ti kupjo, da delaš s tem slabše, kot bi sam kupil (sej je do neke mere), ampk se to pomojm zares pokaže šele, če ti za vzdržvanje tega avta tut ni treba plačvat.. jst hudičevo pazm na tega accenta, ker vem da bo vsaka stvar nanesla kr neki dnarja k ga pa ne mislm v avto dajat..
sicer sem pa doma hvaležen, da so me navadli tko živet, da se ničesar ne dobi kar tako, delam že od nekje 15 leta, nekje tako, da sem imel okol 40k na mesec prihodka na začetku (med šolo se je dal bolj mal delat), zdaj dosti več pa sem še študent. Nekej časa sem razmišljal, da bi to kar šparam da bi vrgel, da si kupim avto, a me čedalje bolj premamlja, da bi zvozil tega accenta dokler gre (če bo oče tok milosten, da nama ga pusti) pa vse našparano uporabil, da se čimprej postavim na svoje noge in odselim.. pa sem star 20 let in se že odločam varčevat za stanovanje.. pa si bom raje potem privoščil avto, ko bom že mel malo kariere in familijo urejeno.. bo tok slajše.. svoje otroke bom pa vzgajal tako kot so mene.. tudi če bom mel veliko dnarja (usaj upam, da jih bom..)
Sicer pa poznam ljudi, ki jim doma pri njihovih 20 letih dajejo za knjige, hrano, pijače, kavice, cigarete, ponočevanje, avto, vzdrževanje, obleke ipd. in nič od tega, da bi kaj šparali na temu.. pa so največji jacki od useh.. v bistvu pa čisti mamini sinčki.. pa se postavlja z znamkami oblek in vsega.. lahko je to, ko ti jih ni treba plačvat
sicer pa naj majo če majo možnostpriznam da jim zavidam
lp
sonček je napisal/-a:Fabrizio je napisal/-a:star sem 20 let in bi si lahko morda privoščil avtomobil za 15 MIO SIT, pa si ga ne, ampak ga kupujem za cca. 600k SIT. zakaj? ker si bom raje kupil stanovanje kot pa avto za tak denar. živim pri starših, imam dobro službo (zaradi nje sem pustil študij), kaj želim še več.
Tako se dela tistih 15 milijonov raje investiraj v prave donosne posle...za cca 600k pa si kupi eno prevozno sredstvo...jest imam vreden avto cca 150.000 sit pa me ni še nikol pustil na cedilo a tudi nikol ne crkne nič kar tako...
PS: če maš res toliko denarja ga res investiraj ampak res donosne posle..nikako ne v avte ampak v nepremičnine...
lp
Sam neki...kok si pa lahk pr 20.letih diplomirani ekonomist?Fabrizio je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Fabrizio je napisal/-a:star sem 20 let in bi si lahko morda privoščil avtomobil za 15 MIO SIT, pa si ga ne, ampak ga kupujem za cca. 600k SIT. zakaj? ker si bom raje kupil stanovanje kot pa avto za tak denar. živim pri starših, imam dobro službo (zaradi nje sem pustil študij), kaj želim še več.
Tako se dela tistih 15 milijonov raje investiraj v prave donosne posle...za cca 600k pa si kupi eno prevozno sredstvo...jest imam vreden avto cca 150.000 sit pa me ni še nikol pustil na cedilo a tudi nikol ne crkne nič kar tako...
PS: če maš res toliko denarja ga res investiraj ampak res donosne posle..nikako ne v avte ampak v nepremičnine...
lp
brez skrbi, sem ekonomist in dobro obračam denarce, zato si lahko pri 20ih tudi marsikaj privoščim, službo pa imam tudi dobro, čez plačo se ne morem pritoževat.![]()
pač avtomobili niso vse. so druge stvari, ki so bolj donosne.
Andy je napisal/-a:Sam neki...kok si pa lahk pr 20.letih diplomirani ekonomist?Fabrizio je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Fabrizio je napisal/-a:star sem 20 let in bi si lahko morda privoščil avtomobil za 15 MIO SIT, pa si ga ne, ampak ga kupujem za cca. 600k SIT. zakaj? ker si bom raje kupil stanovanje kot pa avto za tak denar. živim pri starših, imam dobro službo (zaradi nje sem pustil študij), kaj želim še več.
lp
brez skrbi, sem ekonomist in dobro obračam denarce, zato si lahko pri 20ih tudi marsikaj privoščim, službo pa imam tudi dobro, čez plačo se ne morem pritoževat.![]()
Js tud ne, sam v profilu maš napisan...drgač pa svaka čast, pridn siFabrizio je napisal/-a:Andy je napisal/-a:Sam neki...kok si pa lahk pr 20.letih diplomirani ekonomist?Fabrizio je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Fabrizio je napisal/-a:star sem 20 let in bi si lahko morda privoščil avtomobil za 15 MIO SIT, pa si ga ne, ampak ga kupujem za cca. 600k SIT. zakaj? ker si bom raje kupil stanovanje kot pa avto za tak denar. živim pri starših, imam dobro službo (zaradi nje sem pustil študij), kaj želim še več.
lp
nočem več smetit teme, ampak nikjer nisem napisal, da sem diplomiran.
mikko je napisal/-a:Tisti ki bi rad Z350 ali S2000 so povečini otroci...Taki, mentalni...
Kaj bi jaz ? Novi S80, XC90, BMW7 , Mercedes E ali nova S, Audi A6 ali A8.
Vsekakor ta rang in nobenega "too fast and too furious" avta
Pa sem maturant...Pa me tiste igračke ne mikajo. Sedaj enega maturanta poznaš
Fabrizio je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Fabrizio je napisal/-a:star sem 20 let in bi si lahko morda privoščil avtomobil za 15 MIO SIT, pa si ga ne, ampak ga kupujem za cca. 600k SIT. zakaj? ker si bom raje kupil stanovanje kot pa avto za tak denar. živim pri starših, imam dobro službo (zaradi nje sem pustil študij), kaj želim še več.
lp
Slide je napisal/-a:Sam ne bi nikoli kupil avtomobila velikostnega razreda Mercedesa S. Pa ne zato ker bi bil slab ampak ker mi enostavno ne ustreza(prevelik za moje (realne) potrebe
My point exactlypilgrim je napisal/-a:Slide je napisal/-a:Sam ne bi nikoli kupil avtomobila velikostnega razreda Mercedesa S. Pa ne zato ker bi bil slab ampak ker mi enostavno ne ustreza(prevelik za moje (realne) potrebe
potrebe po takem mercedesu so doooolge vožnje po AC, kjer pride do izraza udobje, velikost, itd...
če pa mercedesa S za cca 20M kupi nekdo (kot v moji soseščini), ki se v službo vozi cca 10km v eno smer, stanuje v bloku in nima garaže, ga ima zato, da po njem, tako kot po ostalih kripah na dvorišču, serjejo golobi.
Drag hobi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov