http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=905386

Hvala

...kaj je mogoče iz Tomačevega ?AXioN je napisal/-a:Tomo!
Lahko bi ze opazil da se ta prezganina od dvojke prodaja kaksno leto na avto netu, avto "naj" bi bil prej gt 90km, potem pa so zamenjal masino fantje in je zlo dobr letel, pred pol leta nazaj.
Prezganina totalna, lader je crknu pol leta nazaj, avto se pa se kr tisci, ga dostkrat slisim ko pelje mimo moje bajte, ma pocen auspuh ze pol leta![]()
Pa ne mi rect da se zanimas za ta avto![]()
Dobrga g60 ti niti slucajno ne bos dobu v sloveniji, poznam nekoga ki ga je pripravljen dat od bajte za majhen denar, samo sestavt ga je treba, je tip kose nabiral 3leta ali vec, pa mu je zmankal cajta, sam verjemi mi da ga ne bo kar "nekomu" prodal za male pare, ga rajsi da za odpadno zelezo...
...ne mene ne zanima nič takega kolega ga je imel pol je delal dvakrat G lader pa glavo na koncu pa je šel slabše kot kadet 2.0 16v od njegovega soseda ... je pa tip kasneje kupil motor od Peljhana iz tiste legendarne Trojke, ki je zmagovala ... no vozil sem se kar nekajkrat z obemi in tisti G60 mi nikoli ni potegnil - žal mi je bilo samo tega, ker je ko je montiral motor od trojke gti(Peljhanov) je pobral dol menjalnik in zadnji most, ki je bil od Rally-ja torej 4x4 na koncu so mu pa avto še ukradli ... Avto pa je resnično letel ... L.p. Madhelvis je napisal/-a:ne priporočam ti ta avto to so kr eni avti pa to še porab kok ma pa ceno
WRC555 je napisal/-a:Slucajno sem tega tega Golfa v soboto videl na pocivaliscu ob avtocesti...ima ga en decko. Seveda je morala it prva in druga do podna
Tomo je napisal/-a:Če druga ne bom avto šel pogledat kajti po sliki se itak nič ne vidi.
helvis je napisal/-a:ne priporočam ti ta avto to so kr eni avti pa to še porab kok ma pa ceno
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov