PRODRIVE je napisal/-a:Ima katerikoli Renojev pooblaščeni prodajalec sedaj kakšne akcije, pol-pol čez eno leto.....,po spletu se mi ne ljubi iskat ker tudi ne poznam uradnih prodajalcev.
Hvala
Black Jack je napisal/-a:PRODRIVE je napisal/-a:Ima katerikoli Renojev pooblaščeni prodajalec sedaj kakšne akcije, pol-pol čez eno leto.....,po spletu se mi ne ljubi iskat ker tudi ne poznam uradnih prodajalcev.
Hvala
Pa ne mi rečt da boš Renoja nabavu???
DaDek je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:PRODRIVE je napisal/-a:Ima katerikoli Renojev pooblaščeni prodajalec sedaj kakšne akcije, pol-pol čez eno leto.....,po spletu se mi ne ljubi iskat ker tudi ne poznam uradnih prodajalcev.
Hvala
Pa ne mi rečt da boš Renoja nabavu???
kaj pa maš ti? Aja saj res 100 avtov, ampak izpita pa še vedno ne.
Black Jack je napisal/-a:Hja...ni važn kaj js vozim......sm že reku da izpita ne rabim...ali ga imam ali nimam nobenga ne briga....vozim BMW in večinoma WV........ja pač to sm napisu ker poznam Prodriva.....čudi me da se zanima za Renault.....ker je pač v formuli velik pristaš in navijač Ferrarija in nasprotovalec Renaulta.....niti doma vem na ne vozi nobedn Renaulta...kolkr vem imajo pri hiši Audija in Volkswagna.....drugače sm ga pa samo vprašu če bo Renaulta nabavu.....v čem je tle problem...???
SkIDiver je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:Hja...ni važn kaj js vozim......sm že reku da izpita ne rabim...ali ga imam ali nimam nobenga ne briga....vozim BMW in večinoma WV........ja pač to sm napisu ker poznam Prodriva.....čudi me da se zanima za Renault.....ker je pač v formuli velik pristaš in navijač Ferrarija in nasprotovalec Renaulta.....niti doma vem na ne vozi nobedn Renaulta...kolkr vem imajo pri hiši Audija in Volkswagna.....drugače sm ga pa samo vprašu če bo Renaulta nabavu.....v čem je tle problem...???
Ta je pa huda. In ker je sedaj pristaš ferrarija in nasprotnik renaulta v F1 pa za povrhu doma nihče nima renaulta se svet obrača ker on kupuje renaulta![]()
![]()
![]()
Dobr, da je stol dovolj širok, da sem še na njemu
PRODRIVE je napisal/-a:Ima katerikoli Renojev pooblaščeni prodajalec sedaj kakšne akcije, pol-pol čez eno leto.....,po spletu se mi ne ljubi iskat ker tudi ne poznam uradnih prodajalcev.
Hvala
PRODRIVE je napisal/-a:Kupila bi punca če??????,ker sem zdajle videl na forumu Audija S3-novega in sem mi je skoraj dignu,bom rajš za tistega dal pare![]()
FORZA FERRARIpa še naprej
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov