Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
zeleni dirkač
Nov uporabnik

Kraj: nm

Napisal/-a zeleni dirkač To avg 01, 2006 2:16 pm

Sem vozil scenica 1,6 l98, in ko ti ob 3 zjutrej pri 170km/h crknejo vse luči, resno pomisliš, če bi še kdaj kupil renoja. Da ne govorim o brisalcih in ostali elektronki, ležajih, ispušnem kolektorju...
mare

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej To avg 01, 2006 3:05 pm

To se sicer ne more zgodit kakšni toyoti kaj šele kakemu dojčland oh in sploh stroju ki je mojega strica pustil na cesti večkrat kot vsi avti skupaj kar jih je imel v življenju... S320 ampak pustimo to...

SkIDiver
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a SkIDiver To avg 01, 2006 3:33 pm

@xandrej, marcedes je samo se 3 kraka zvezda in velik dnarja. Od kvalitete je pa slabsi od iztrebka v WC skolki!

Pa da se ne boste obremenjeval s passatom in 280k km :D mondeo jih je zvozu mal cez 570k brez kake generalne :P Pa se to ga je soba izdala, ki je nardila luknjo v bat. Ce ne bi tako nesrecno poskodvalo bloka bi zamenjal bat, obrocke na vseh stirih, tesnilo glave in teflone pa bi se peljal dalje :P Beat that!

Pa o legendarnosti golfa2. Folk se pri 200k km meni, da bo moral generalko nardit. In to ti je zanesljivost? Pri taki kilometrazi se pomislt ne bi smel na kaj takega, da bi govoril o zanesljivosti.

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi To avg 01, 2006 4:11 pm

Sam bi ti svetoval Toyoto. Poznam velik ljudi kateri jih hvalijo. Med njimi je tudi moj stric. Sicer ima Corollo Verso ampak vseeno. Za njega vem, da se mi nebi zlagal. Pa tudi vem, ker sem se vozu v njemu. Enkrat ga celo sam peljal. Kot pravim pa tudi od drugih slišim same pohvale.
Sicer pa sam pravim, da lahko naletiš na slab izdelek tako pri eni kot pri drugi firmi. Še najboljše je, da se sam odločiš. Ker tukaj ne boš kaj preveč izvedel, ker se takšne debate ponavadi sprevržejo v jasno hvaljenje firme katero ima lastnik. Predvsem Renaultovci.
Pa brez zamere. Skratka jaz nimam ne Renault-a ne Toyote ampak gre moj glas k Toyoti.

protonika
Stalni uporabnik

Napisal/-a protonika Če avg 03, 2006 1:05 pm

Mene tudi...
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov