lina2003 je napisal/-a:rada vas bi prosla za en nasvet. kupila si bom prvi avto, vendar ne vem ali clio-ta ali punta.namreč meni je veliko bolj všeč punto, vendar mi ga domači branijo, ker je baje to ful slab avto.kupila bi si ga za kakšnih 850.000,00 sit, s klimo.sedaj bi vas pa rada vprašala za mnenje in seveda kakšne izkušnje imate kaj s cliom in puntom.je res to tak slab avto? ja, pa še neki kak se kaj obnese motor pri puntu 44kW s klimo?
rada bi si kupla motor 55kW, sam mislim da bom punta s to močjo kar teško našla saj na netu ni skoraj nobenega.
Hvala za pomoč!
Mojster Miha je napisal/-a:lina2003 je napisal/-a:rada vas bi prosla za en nasvet. kupila si bom prvi avto, vendar ne vem ali clio-ta ali punta.namreč meni je veliko bolj všeč punto, vendar mi ga domači branijo, ker je baje to ful slab avto.kupila bi si ga za kakšnih 850.000,00 sit, s klimo.sedaj bi vas pa rada vprašala za mnenje in seveda kakšne izkušnje imate kaj s cliom in puntom.je res to tak slab avto? ja, pa še neki kak se kaj obnese motor pri puntu 44kW s klimo?
rada bi si kupla motor 55kW, sam mislim da bom punta s to močjo kar teško našla saj na netu ni skoraj nobenega.
Hvala za pomoč!
44 kW + klima ne bi svetoval - s klimo namreč izgubi večino tiste že tako bolj skromne "živahnosti"
Glede okvar CLIO + PUNTO - tu na forum-u je bilo že veliko napisanega. S tega vidika bi ti svetoval HONDO CIVIC - v vseh pogledih boljši avto (zanesljivejši, večji, prostornejši, boljša lega + vodljivost .... ) kot CLIO oz PUNTO. Sicer bo nekoliko starejši - vendar kljub temu ne gre pričakovat posebnih oz večjih stroškov na račun "starosti" .
Konec koncev pa kvaliteta ni bila nikoli poceni oz kot pravi pregovor nisem dovolj bogat, da bi kupoval poceni stvari![]()
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov