tešo je napisal/-a:AM je napisal/-a:Ne vem, vseeno razmišljam o Laguni . Kak je ta 1.8 rt ???
za ta denar zlo dober nakup, deli niso dragi, požrešna ni, vožnja je zlo udobna.
kolega je pred enim mescom kupil Laguno 2.0 Alize, za 550.000, oprema vsa, na potovalnem kompjuterju mu kaže povprečna poraba 9,1 L/100km pa jo ne špara
AM je napisal/-a:Lp.
Sem čist nov član foruma in bi vprašal, kakšen avto mi svetujete za okoli 500 tisoč sit.
Gledam pa bol velike avtomobile, kot so Laguna, Primera, Lantra itd.
Kolikor sem gledal bi dobil Lantro z dokaj malo prevoženimi, samo ko pa baje pije povrečno 10 litrov, kot Nubira. Pa še čez 80 kw ima avto kar se pa že kar pozna glede zavarovanja avtomobila , itd.
Kaj pravite na Laguno nekje 95 - 96 letnik. Ali pa Primero 95 l. Oz. kaj mi svetujete ???
Kako so pa kaj ti stari passati ??? Oblika mi ni glih všeč, je pa res, da bi lahko dobil 1.9 tdi.
GEISTERFAHRER je napisal/-a:PASSAT TDI; "za ljudi brez okusa!" Kak pa to ruži...groza!
wiliamskis je napisal/-a:To je pa zdej tako, za večji avto npr. ki si jih navedel velja; veliko muzke, malo denarja! Samo, kaj, če je potem še ta jeben vzdrževanje, to velja za vse velike avte, da imajo zelo drage dele... Pa, če je to nemc, francoz ali japonc ..No , če hočeš bit pravi Đajić si kupi Laguno, ker je bil to eden najboljših Renaultovih modelov in nasplošno za ta denar. Drugače ti priporočam za en razred nižji avto
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov