Spyker je napisal/-a:Zanimam se za nakup tega vozila, letnik okoli 97/98, omenjeni motor (1.6 16V). Obvezna oprema: servo, klimatska naprava, abs, električni paket. Zaželjena oprema: avtomatska klimatska naprava, sredinski naslon za roko, meglenke.
Pripravljen sem investirati tam do nekje 800k sit.
Če kdo ve za kakšno lepo ohranjeno in da bi jo bil lastnik pripravljen prodati bi prosil, če lahko sporoči ali v to temo ali na pm.
Aja pa še neki, pozna mogoče kdo tole: http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.a ... 42&obv=on#
Ker kličem že 2 dni in ima izključeno številko, na mail mi pa ne odgovori.
Napište pa tud kaj je treba pazit pri teh vectrah in teh mašinah, lahko tud predlagate kak drug avto v istem razredu za podoben denar.
danny je napisal/-a:Če je klima za popravit, bi šel kar se da daleč od avta, ker če je samo "prazna" bi jo že nafilal... Stroški popravila so veliki, če je sistem dlje časa prazen in je prišel noter zrak/vlaga, pol NO GO. Mene bolj skrbi klima kot pa lepotni popravki... Jaz vozim vectro 98 maj .... prva registracija, 79 december proizvodnja, pa jo šenkam tistemu kateri najde 1cm2 rje. Se pač pozna, da jo je stari ata prav lepo pazil.... za nedeljo k maši....
...tako da ta je bila kdaj v garaži ne pa večino "stoječega" časa....
kot so že napisali če je klima kao prazna naj avto prodaja svoji materi ker če bi bla res kao prazna bi jo nafilal in avti brez zgovarjanja prodal so pa pri oplih radi semeringi na kompresorju klime dušo spustil tko da ja naj jo nafila če bo dlje časa dobro pa mu povrni stroške filanja pa je in če se bo začel izmikat ga pošlji u rodno mesto(p.m.) a ja pa tale avto ki si ga zgoraj prilepil ima v enem tednu 600 ogledov na avto netu tko da ni sam klima vprašljiva zgledaDaDek je napisal/-a:Uf hvala bogu da nerabim teme nove odpirat.. se opravičuje avtorju, da bom kr tukaj vprašal.. torej jaz tut kupujem nekaj podobnega limit 700k, gledal sem l96 1.8 2lasnik (1. je bil oče) 120k km, avtomatska kllima, ki je BAJE samo prazna... 1.8 16V CDX
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=917359# , avto grem jutri pogledat, na kaj naj pazim? Razen na rjo in pa pleh pod haubo in prtljažnikom (če je slučajno kaj extra ravnan in pod haubo je če preveč od olja?). Nebi se rad preveč zaletel v en avto samo, še kak drug predlog mogoče za limit 700k, avto pa bi rad do naslednjega poletja vozil, ker nebi zdaj rad kaj extra denarja ven metal, raje še kak kos našparam za novo vectro :P
aja avto pa naj bi bil do lani garažoran..
lp,
DaDek je napisal/-a:Uf hvala bogu da nerabim teme nove odpirat.. se opravičuje avtorju, da bom kr tukaj vprašal.. torej jaz tut kupujem nekaj podobnega limit 700k, gledal sem l96 1.8 2lasnik (1. je bil oče) 120k km, avtomatska kllima, ki je BAJE samo prazna... 1.8 16V CDX
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=917359# , avto grem jutri pogledat, na kaj naj pazim? Razen na rjo in pa pleh pod haubo in prtljažnikom (če je slučajno kaj extra ravnan in pod haubo je če preveč od olja?). Nebi se rad preveč zaletel v en avto samo, še kak drug predlog mogoče za limit 700k, avto pa bi rad do naslednjega poletja vozil, ker nebi zdaj rad kaj extra denarja ven metal, raje še kak kos našparam za novo vectro :P
aja avto pa naj bi bil do lani garažoran..
lp,
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov