PrimožL je napisal/-a:Stvar je sledeča. Dne 2.6.2006 sem vplačal aro in naročil Berlingota. Dobavni rok naj bi bil 45 dni oziroma naj bi avto dobil okoli 15. julija. Tako mi je bilo rečeno. Vendar se ni zgodilo nič. Počakam še en teden nato pa jih pokličem (salona zaenkrat še ne bom omenjal po imenu). Gospa mi reče, da je avto že sestavljen, vendar je še v Franciji in čaka na transport. Spet čakam in pokličem zopet 30. julija. Status avtomobila še vedno kao nespremenjen. Kličem čez en teden in mi gospa reče, da je avto že v Logatcu in da rabijo še pet delovnih dni za papirje in dekonzervacijo vozila. OK, končno si rečem. Počakam en teden in grem danes osebno do njih. Kliče v Koper, ker ima v računalniku še vedno avto pod statusom "F" kar je njihova oznaka , da je avto na poti. Ponorim in rečem zakaj se mi potem po telefonu lažejo, da je avto že v Logatcu!!??? Nakar kliče v Koper in izve, da je avto tam vendar noben k**c ni v računalniku spremenil statusa vozila. In zdaj je kao avto naročila v Koper in naj bi ka dobil čez en teden. Skratka več kot en mesec daljši dobavni rok kot je bilo obljubljeno. Plačal sem aro, pa že dva obroka za kredit bom kmalu, avta pa še vedno nimam. Kaj bi storili v mojem primeru? Kakšne so moje pravice?
PrimožL je napisal/-a:Če ti že dajo nek dobavni rok, potem pričakujem da se ga tudi držijo!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov