tha_man je napisal/-a:Ta problem so imeli Focusi, za Mondeota pa tega nisem še slišal.
točno tako to napako so mel focusi

bass je napisal/-a:milankregar je napisal/-a:bass je napisal/-a:Preglej vrata, ker znotraj znajo rjavet, to je serijska napaka pri vseh mondeotih, preveri če so bila že menjana, ker če ne jih boš moral sam preko garancije.
Pri mondeotu sigurno ne ... mogoče si kaj zamešal.
Imamo par službenih mondeotov različnih letnikov od 2000 do 2006, pa z rjo sigurno nimajo problemov, niti ni bilo nobene serijske napake povezane s plehom ...
To je kolegu, ki ima mondeota 2002 povedal mehanik na uradnem servisu, da se pogosto dogaja, da je rja na NOTRANJI strani vrat - drugače se ne opazi, ker je skrito. Verjetno imajo slabo speljan odvod vode.
Je pa tudi videl na servisu, ko so enemu vrata narazen dajali, ker so mu vlomili in je mel steklo v vratih in je bil prav presenečen, da že rjavi glede na letnik.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
shamo je napisal/-a:moj mondeo 2002 ima manjše sledi rje na zadnjih vratih. očitno je ta napaka v 2002 še ostala.
poraba 130 konjskega dizla ob normalni vožnji je 6,5l /100km
meni je pri nakupu bilo pomembno varnost, udobje, prostornost.. z zadnjima dvema sem zadovoljen, prvega nimam namena nikoli testirat
dober nakup želim.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov