Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Jasminko
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Jasminko Pe avg 18, 2006 10:59 am

Black Jack je napisal/-a:Če bi pa vsi gledali samo na to da bi čimceneje skos avto pršli pol pa najbolje da začnemo hodit peš...tkole bom reku...kir butl še fura avto na poooblaščen servis pa mastno plačuje??? Moj od prvega dne ko je pršu iz trgovine ni vidu pooblaščenega servisa..

če povzamem tvoje besede
ker butl pol kupuje nov avto?
če hočš ohrant garancijo mora bit servisiran na pooblaščenem servisu

nared anketo pa boš dubu odgovore

lp
Slika

Uporabniški avatar
Black Jack
Uporabnik

Kraj: Mozirje/Velenje

Napisal/-a Black Jack Pe avg 18, 2006 11:03 am

Jasminko je napisal/-a:če hočš ohrant garancijo mora bit servisiran na pooblaščenem servisu
lp

Ni mus....tiste štemple v knjigo je mini problem dobit če maš veze.... :P
Avto vozim servisirat k človeku, ki je bil preden je odpru privat biu glavni serviser na Porsche LJ.... :P
From Polo 9N 2003 1.2 12V 47kW/64KM Comfortline ->->-> to Polo 9N2 2005 1.9TDI 74kW(85kW)/101KM(116KM) Comfortline

Uporabniški avatar
Jasminko
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Jasminko Pe avg 18, 2006 11:12 am

Black Jack je napisal/-a:
Jasminko je napisal/-a:če hočš ohrant garancijo mora bit servisiran na pooblaščenem servisu
lp

Ni mus....tiste štemple v knjigo je mini problem dobit če maš veze.... :P
Avto vozim servisirat k človeku, ki je bil preden je odpru privat biu glavni serviser na Porsche LJ.... :P

ta zadeva ni legalna
pa kot kupc greš lahko na servis kjer naj bi avto biv servisiran in ti dajo izpiske servisov, to v tvojem primeru ni možno.
zdej si pa predstavlji kaj to pomeni, ko nekdo ugotovi da avto ni bil nikoli na servisu (pooblaščenim), ...

zadeva je šla off topic

tema je bla namenjena drugim stvarem, tko da ...
jst sm dav svoje mnenje o teh dveh avtomobilih

lp
Slika

Uporabniški avatar
Black Jack
Uporabnik

Kraj: Mozirje/Velenje

Napisal/-a Black Jack Pe avg 18, 2006 11:20 am

Je možno...vse se da zmeniti in zrihtati....je že bla taka situacija pri prodaji avta....

Sej clio tud ni slab....samo grd je zadi ko marija.... :P
From Polo 9N 2003 1.2 12V 47kW/64KM Comfortline ->->-> to Polo 9N2 2005 1.9TDI 74kW(85kW)/101KM(116KM) Comfortline

audi__racing
Nov uporabnik

Napisal/-a audi__racing Pe avg 18, 2006 11:39 am

z polotom nebos faliu nic

odem81
Nov uporabnik

Kraj: Nm

Napisal/-a odem81 Pe avg 18, 2006 12:41 pm

sam kako primerjavo tle delate,po mojm mnenju je clio saj za klaso bolši avto od polota.prvo kot prvo se ga lepš voz,notr je supr zastavlen,use kar rabš pri roki,nč ne ovira pri vožžnji,placa je več kot preveč,po daljši vožni ni nobenih problemou,pri polotu se mi je pa zdelo kot da bi use nahitro spacal pa u avto vrgl :roll: glede servisu,za renoja ga maš povsod,tako da če gre kej narobe ni problemou.glede zunanjosti pa nista oba neka lepotca,čeprou se da s parimi spojlerčki pa feltnami to popravt ;) drgač pa sej boš vidu na testni in vrjamm da se boš za cliota odloču
velik varnih km ;)

Uporabniški avatar
FRANCIVW
Stalni uporabnik

Kraj: KAMNIK

Napisal/-a FRANCIVW Pe avg 18, 2006 3:11 pm

Itak da polo 8)
Slika

jony
Novinec

Napisal/-a jony Pe avg 18, 2006 3:33 pm

Klasika kregarija. To smo lahko prčakval. Drgač pa pravte da ma polo kvalitetno plastiko?
Polo ima trdo plastiko, pr kolegu letnik 2004 SDi že vse škriplje, čist nič ne deluje trdno. Primte enkrat spodnji del armature pri ventilaciji pa mal porukajte pa boste vidl kulk ma trdno armaturo. Čisto nič. Kolegica ima 1.4 TDi pa ji spije 2 l olja na 10000 km. Kaj bo šele ko bo melavto 150000 km. Trivalni sesalci so pa itak poglavje zase. Če ni nič narobe z njim pa pije preveč, kar mal poglejte po forumu. 1.4 16V je mel pa tud dost težav s tistim oduškom, pa je pol vse zaribalo. Pa za 1.4 motor s 75 km je poraba min 7.5 litrov mnogo prevelika.

Uporabniški avatar
AR_146
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a AR_146 Pe avg 18, 2006 4:07 pm

pri cliotu imaš 4 leta garancije za sitne pare oz. z kakšnimi vezami ali akcijami zastonj
Slika

Uporabniški avatar
avtomobil
Novinec

Napisal/-a avtomobil Pe avg 18, 2006 4:22 pm

Polo-ta kupi.
Mali golf :D
Avto,moj partner!!!!!!!!

Uporabniški avatar
zlode
Nov uporabnik

Napisal/-a zlode Pe avg 18, 2006 4:28 pm

jony je napisal/-a:Klasika kregarija. To smo lahko prčakval. Drgač pa pravte da ma polo kvalitetno plastiko?
Polo ima trdo plastiko, pr kolegu letnik 2004 SDi že vse škriplje, čist nič ne deluje trdno. Primte enkrat spodnji del armature pri ventilaciji pa mal porukajte pa boste vidl kulk ma trdno armaturo. Čisto nič. Kolegica ima 1.4 TDi pa ji spije 2 l olja na 10000 km. Kaj bo šele ko bo melavto 150000 km. Trivalni sesalci so pa itak poglavje zase. Če ni nič narobe z njim pa pije preveč, kar mal poglejte po forumu. 1.4 16V je mel pa tud dost težav s tistim oduškom, pa je pol vse zaribalo. Pa za 1.4 motor s 75 km je poraba min 7.5 litrov mnogo prevelika.

ja zakaj pa ti je treba rukat da vse vstran pade! :lol: ! pa je polo veliko kvalitetnejši od clia! 8)
Zadnjič spremenil zlode, dne Pe avg 18, 2006 7:36 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Pe avg 18, 2006 6:09 pm

zlode je napisal/-a:pa mislim da je polo veliko kvalitetnejši od clia! 8)

Mislt se pravi nč vedt ;)
Slika

wiliamskis
Novinec

Napisal/-a wiliamskis So avg 19, 2006 3:09 pm

Sem imel priložnost vozit novega Cliota- vozne lastnosti, oblika, maska spredaj so me čist enačile na mojga Megana 98'- se pravi udobno-odlične, ne vem, ampak res! Sem pa tud vozil prejšnjo generacijo Polota- pa mislim, da je novi čist sličen staremu, razen luči seveda... Moram pa res pohvalit Vw-jeve menjalnike- (edina stvar, ki mi je pri njih všeč). Če kupuješ bencinarja, kupi Renaulta, če bi pa kupoval dizla, pa bi se odločil za star patent vw- z bosch pumpo... Novi dizli so mi pri vseh znamkah :bonk !! Renault :tomidelej:
A ves ka je moč??? Ko biku tako v rit pihneš, da se mu rogovi zravnajo!!!

JustMuC
Novinec

Kraj: NM

Napisal/-a JustMuC So avg 19, 2006 4:08 pm

tomzzi je napisal/-a:Kakšen ženski avto? Pa kaj folk danes več ni normalen? Oziroma naj mi eden definira ženski avto. To da je majhen? Ali mogoče vizualni izgled? Mogoče notranjost? Resnično ne vem. Naj mi kdo obrazloži kot sem že napisal. Ok dost offtopica.
Sam bi brez razmišljanja vzel polota. Boljša notranjost (beri večja) dosti bolj všečen na pogled avto. Pelje se dobro za svoj razred. Ima dosti lepšo in uporabno notranjost in kar nekaj opreme. Pa tudi poraba ni prevelika.

Jaz se vozil oba in brez razmišljanja ti lahko povem, da se Clio in Polo skoraj ne moreta primerjati..Clio, pa tudi Renaulti nasploh niso več tako mehki, kot so bili nekoč.Mi imamo Clia in je za moje pojme najboljša izbira za drugi avto (tudi pri nas drugi). Zdaj s popustom dobiš Clia 1.5 dci (3 vrata, navadna barva, po novem 70 KM) za 2.344.000 SIT. Premisli, vem pa da z nakupom clia ne boš razočaran..Mi ga imamo dober mesec in je res špica..!
LP
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov